امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 14:17)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیــــــژ :|||
ایـــن کیــع؟ |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(17-03-2014، 14:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان مـیـاد یـه چـک میکنه ببینه هـمـه چـی رو بـه راهـه بـعـدش میـره!|:

مدیر مسئولیت شناسی هستم‎Angel
‎راستی چه زشتی‎@_@‎
همچنین(:
تـو عـکـسـمـو از کـجـا دیـدی؟O__o
من تو پ.خ واس رژی و غزل و رکی اینا فرستادم|:

مثلا مدیرما:|‏‎
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سـل|:آم خوبید بچه ها؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 14:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:17)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیــــــژ :|||
ایـــن کیــع؟ |:
:|

ار یو مُفَتِش ؟:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 14:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله به سبک مدرسه ای ها.
(17-03-2014، 14:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‎راستی چه زشتی‎@_@‎
همچنین(:

وایی

بدبخت شدم

مدیرا میتونن پ.خ رو بخونن ؟؟؟

خاک تو سر شدم

مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااانننننننننننننننننننcrying

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
(17-03-2014، 14:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‎راستی چه زشتی‎@_@‎
همچنین(:

خودتی عرفان |:
مدیر که دیگه نمی تونه پ.خ هارو بخونه |:
مگر این که فاطی رو -- کرده باشه 0_0
رفته باشه پ.خ هاشو دیده باشه 0_0
جز ادمین کسی نمیتونه خصوصیو بخونه :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby
(17-03-2014، 14:27)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله به سبک مدرسه ای ها.

|:
اول سلام بعدا کـلـlم
(17-03-2014، 14:28)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‎راستی چه زشتی‎@_@‎
همچنین(:

وایی

بدبخت شدم

مدیرا میتونن پ.خ رو بخونن ؟؟؟

خاک تو سر شدم

مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااانننننننننننننننننننcrying

الا بالفرضم که دیده باشه.اشکالی نداره.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 203 مهمان