امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 13:27)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:26)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:23)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:21)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:20)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیاناcryingcrying
چته :l
چته نه جونمBig Grin
میشه واسم کلیپشو برفرستی؟HeartSad
ما ایــن مدلـــی میحـــرفــیم گــلم!(:

نـــــــــع:l

نمیـــــدمـ!

مـــــــــــالـــ خودمــــــــــه!!!(:

بـــــرو دان کــــن!(:

خخخخخ!از مــــــــن هیچ خیــــری به کســــی نمیــــرسه!!!
آورین!
اسمش چیه دان کنم خب؟
خـــاک تو ســـرت!
اهـــنگ گـــوش میـــدی بعــــد اســــمشـــو نمیــــدونی؟؟؟O___o
اسمش I need a doctor هستش!!
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●×
آگهی
رفـــتـــم دنبــآلش گشـــتــم نبــود cry girl
فــآطی بدبــخــت شــدم -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 13:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـقـد دعـوام کـرد|=
کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟؟
بگـــــــو بـــــرم دعواش کنــــــم!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 13:30)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:27)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:26)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:23)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:21)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چته :l
چته نه جونمBig Grin
میشه واسم کلیپشو برفرستی؟HeartSad
ما ایــن مدلـــی میحـــرفــیم گــلم!(:

نـــــــــع:l

نمیـــــدمـ!

مـــــــــــالـــ خودمــــــــــه!!!(:

بـــــرو دان کــــن!(:

خخخخخ!از مــــــــن هیچ خیــــری به کســــی نمیــــرسه!!!
آورین!
اسمش چیه دان کنم خب؟
خـــاک تو ســـرت!
اهـــنگ گـــوش میـــدی بعــــد اســــمشـــو نمیــــدونی؟؟؟O___o
اسمش I need a doctor هستش!!
خاک بر سرم خب!
باژه
میسیHeart
گــفـتگـوے آزاد 【90】 53
Lєσ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(17-03-2014، 13:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجا فقط فاطی رو میشناسم -___-

چقدر غریبم |:

بـیـا پـیـش خـودم^_^

(17-03-2014، 13:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـمـین الان یکیو بفرست واست بخره!

یـا خـودت پاشو برو!

(17-03-2014، 13:32)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـقـد دعـوام کـرد|=
مـامـانم|:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ZAHRA LOVE 1D ، † αƖιєη † ، "K!nd~G!Яl" ، First Star
فاطییییییییییی >___<

عکستو بفرسسسسسسسسسسسسسسست >___<

وایی هر چه قد میگردم یه عکس از زین پیدا نمیشه بزارم کناره خودممممممممم >___<

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 13:22)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:21)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:20)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غـذا رو جوییدید یـا قـورت دادید؟|:
من قورت دادم!
برا اینکه زود تر بهت برسم!!
زهرا!
تو چی خوردی؟؟؟؟؟

مـــن ؟؟؟Big Grin

کشکه بادمجون !

هااااااااااااااااااااااااااااااااااع !
من ماهی خوردم!
خوشا بحالت،
من که مامانم خونه نی،غذام درست نکرده ،دارم از گشنگی میمیرم ،چیزیم بلد نیسم درست کنمcrying
واقعا مامانم بیاد باس بهش بگم آشپزی انواع اقسام غذاها رو بهم یاد بدهBig Grin
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
بخــونین و بگـین چـ, خـاکی تو سرم بریزم ؟

روبرووو ===> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=96312
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 13:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 13:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر غریبم |:

بـیـا پـیـش خـودم^_^

(17-03-2014، 13:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـا خـودت پاشو برو!

(17-03-2014، 13:32)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـقـد دعـوام کـرد|=
مـامـانم|:
از قدیم گفتن:
کتک مامان گله!هرکی نخوره خُله!
(17-03-2014، 13:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر غریبم |:

بـیـا پـیـش خـودم^_^

یـا خـودت پاشو برو!
مــن کـه نمی تونم با این ابروم برم >_<
ابرو هام خیلی نازک شده >_<
به ابروهام دست میزنم میریزه |:
خیلی کم البته |:
2 یا 3 تار |:
مامانمم سر کار >_<
امروز دیر میآد 0_0
بابامم سرکار >_<
نهال ع*تر هم مدرسس >_<
بدبــخــت شدم |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 170 مهمان