امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 12:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:53)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع خیر!
برو پیش زهرا!
من باهات قهرم!
بهت خوش بگذره !
عوضی!
کـیـآ!

ایـن لـوس بـازیـا چـیـه؟|:

از سـنـت خـجـالـت بـکـش خـواهـر|:

زده به سـرت تـو؟
هومم!
ولی زود از سرم در اومد!
بووووووس!
من برم یه چی کوفت کنم!!!!
مردم از گشنگی !
میام!
فلن!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(17-03-2014، 12:57)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:55)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:53)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:49)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــــهــــــی ایــــهـــی p336

مــــنــــم : (

کـــآش مـیـشد : (

زهــرا+----*^_^*----+

(17-03-2014، 12:49)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــلـآم

فـاطـمـه^_^

(17-03-2014، 12:50)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـــــآطی!
چرا منو بغل نمیکنی!
چرا منو صدا نمیکنی!
هــــــــــــا؟
اون 10 تومن شارژ رو بده به اهــــورا!×
من باهات قهرم!
cry girlcry girl
کـیـا! حـسـود خآنـوم^_-

نـخـیـر مـن شـرطـو بـردم!

الکی الکی ده تـومـن شـارژ گـیـرم اومد^_^

غـلـط میکنی تو قهر کنی با من>_<عوضی دوس داشتنی>_<
نع خیر!
برو پیش زهرا!
من باهات قهرم!
بهت خوش بگذره !
عوضی!

ایییییییییی باباااااااااااااااا -___-   هیچی به ما نیومدع -___-

کیا خانوم قهر نکن حالا!  

فاطی خانوم تقصیره توعه میگم گفتوگو ازاد بده واس همین میگم -____-
دخــــــــآلـــــت مـــــــــــمـــــــنوع!!!!>_<

نچ نچ نچ -___-

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اینم خیلی باحاله

تا آسمونو لمس کنم
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
(17-03-2014، 12:58)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:55)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:52)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:50)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:48)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حالم خوب نی... الان از مدرسه اومدم -_- اما امروز روز آخر بود ^_^

ما هم روز آخرمون بود.حالا چرا ناراحتی؟بابا بیخیال عشق و حال عیدو ببر.
باشه... تو چه خبر؟

گفتم دیگه.البته منم ناراحتم که چرا سال تحویلو به جای شیراز توی مدرسه نیستیم ولی از یه طرفم میگم بیخیال درس.خلاصه من موندم بین خوندن یا نخوندن درس."مسئله این است.
آره ولی مجبوریم بخونیم

ولی از من شنیده بگیر.توی هفتم پدرت در میاد.البته من ردش کردم ولی اینجوری که از نمرات معلوم بود باید سخت باشه.
(17-03-2014، 12:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـار الـلها . . . !

خـدایـا خـودت آخـر و عـآقـبـت مـا رو بـخـیـر بـگـذرون!
فـــآطـی؟؟!..>_<
مـــــن برم نـاهـار بزنم در بـدن!

مــیــام جایی نری فاطیییییییییی !

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(17-03-2014، 13:02)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:58)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:55)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:52)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:50)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم روز آخرمون بود.حالا چرا ناراحتی؟بابا بیخیال عشق و حال عیدو ببر.
باشه... تو چه خبر؟

گفتم دیگه.البته منم ناراحتم که چرا سال تحویلو به جای شیراز توی مدرسه نیستیم ولی از یه طرفم میگم بیخیال درس.خلاصه من موندم بین خوندن یا نخوندن درس."مسئله این است.
آره ولی مجبوریم بخونیم

ولی از من شنیده بگیر.توی هفتم پدرت در میاد.البته من ردش کردم ولی اینجوری که از نمرات معلوم بود باید سخت باشه.
آخ بازم سختی؟؟؟؟؟چهارم برام بست بود
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
Bring me back to life
:|
Bye
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 13:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bring me back to life
:|
Bye
همون دختره می خونه که چشمآش آبـــیه؟ (:
اول اسمشم EVA دآرع؟ (:
منم این آهنگو دوس دآرم ^_^
(17-03-2014، 12:59)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:56)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها این آهنگو گوش کنید با این که کارتونیه ولی خیلی باحاله

پــرشین تــون ^__^

خیلی خوشم میاد از این اهنگه ^__^

عشقه مادرو دخـتـر Rolleyes

شما با این سنتون هنوزم پرشین تون نگاه میکنید؟Dodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان