امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 12:50)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:48)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:44)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:42)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -_-

داداشم حالت خوبه؟چه خبر؟
نه حالم خوب نی... الان از مدرسه اومدم -_- اما امروز روز آخر بود ^_^

ما هم روز آخرمون بود.حالا چرا ناراحتی؟بابا بیخیال عشق و حال عیدو ببر.
باشه... تو چه خبر؟
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
آگهی
(17-03-2014، 12:49)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــــهــــــی ایــــهـــی p336

مــــنــــم : (

کـــآش مـیـشد : (

زهــرا+----*^_^*----+

(17-03-2014، 12:49)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــلـآم

فـاطـمـه^_^

(17-03-2014، 12:50)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـــــآطی!
چرا منو بغل نمیکنی!
چرا منو صدا نمیکنی!
هــــــــــــا؟
اون 10 تومن شارژ رو بده به اهــــورا!×
من باهات قهرم!
cry girlcry girl
کـیـا! حـسـود خآنـوم^_-

نـخـیـر مـن شـرطـو بـردم!

الکی الکی ده تـومـن شـارژ گـیـرم اومد^_^

غـلـط میکنی تو قهر کنی با من>_<عوضی دوس داشتنی>_<
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ZAHRA LOVE 1D
(17-03-2014، 12:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:46)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خزش کردی|:

مال منو ایمان قدیمیه.
مــن خیــلــی وقــت بـود می خونــدم و می گفــتـم |:
 از 5  روز پیــش |:
تو و عرفــآن خـزش کردین |:
5 روز؟

خیلی وقته |:
بیبین چی میگه >_<
میگه 4 روز پیش >_<
منم که 5 روز پیش گرفتمش >_<
پس ایمان خزش کرد |:
تو با گفتنت خزش کردی|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(17-03-2014، 12:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:49)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهــرا+----*^_^*----+

(17-03-2014، 12:49)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــلـآم

فـاطـمـه^_^

(17-03-2014، 12:50)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـــــآطی!
چرا منو بغل نمیکنی!
چرا منو صدا نمیکنی!
هــــــــــــا؟
من باهات قهرم!
cry girlcry girl
کـیـا! حـسـود خآنـوم^_-

نع خیر!
برو پیش زهرا!
من باهات قهرم!
بهت خوش بگذره !
عوضی!
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 12:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ZAHRA LOVE 1D' pid='1673937' dateline='1395049765']

زهــرا+----*^_^*----+

فـــــــــــــــآطــــــــــــــــــــــــی :bighug:

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 12:53)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهــرا+----*^_^*----+

(17-03-2014، 12:49)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــلـآم

فـاطـمـه^_^

فـــــآطی!
چرا منو بغل نمیکنی!
چرا منو صدا نمیکنی!
هــــــــــــا؟
من باهات قهرم!
cry girlcry girl
کـیـا! حـسـود خآنـوم^_-

نع خیر!
برو پیش زهرا!
من باهات قهرم!
بهت خوش بگذره !
عوضی!

ایییییییییی باباااااااااااااااا -___- هیچی به ما نیومدع -___-

کیا خانوم قهر نکن حالا!

فاطی خانوم تقصیره توعه میگم گفتوگو ازاد بده واس همین میگم -____-

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 12:52)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:50)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:48)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:44)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 12:42)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -_-

داداشم حالت خوبه؟چه خبر؟
نه حالم خوب نی... الان از مدرسه اومدم -_- اما امروز روز آخر بود ^_^

ما هم روز آخرمون بود.حالا چرا ناراحتی؟بابا بیخیال عشق و حال عیدو ببر.
باشه... تو چه خبر؟

گفتم دیگه.البته منم ناراحتم که چرا سال تحویلو به جای شیراز توی مدرسه نیستیم ولی از یه طرفم میگم بیخیال درس.خلاصه من موندم بین خوندن یا نخوندن درس."مسئله این است."
بچه ها این آهنگو گوش کنید با این که کارتونیه ولی خیلی باحاله
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
جــــــــــــــــیـــــغ >_<
بــدبــخــت شــدم >_<
مـدآدم گـُـم شد >_<
چــه **** بخورم؟ >_<
فعلاً ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، MOHSENEBRAHIMI ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان