امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 11:00)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:56)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممممم |||||:
پس من چرا ندیدمش؟! -______-
0_0
سوال منم هس -_-

منم ندیدم،سوال منه .. سوال تو هم چرا هس؟! >___<
:|
اینهمه سوال -_- تو برو یکی دیگه رو بردار -_-

اول من این سوال تو ذهنم شکل گرف .. تو ازش کپی برداشتی .. تو یکی دیه بردار،این مال منه -__-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
آگهی
چرا تا من میام همه بدرود بای بای میکنید ؟ :/
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Magical Girl
ســـ بــکــس
 سپاس شده توسط Apathetic
(17-03-2014، 11:02)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تا من میام همه بدرود بای بای میکنید ؟ :/

نحسی :|

(17-03-2014، 11:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 11:00)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:56)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممممم |||||:
پس من چرا ندیدمش؟! -______-
0_0
سوال منم هس -_-

منم ندیدم،سوال منه .. سوال تو هم چرا هس؟! >___<
:|
اینهمه سوال -_- تو برو یکی دیگه رو بردار -_-

اول من این سوال تو ذهنم شکل گرف .. تو ازش کپی برداشتی .. تو یکی دیه بردار،این مال منه -__-
-_-
-_-
-_-
باش :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【90】 29
 سپاس شده توسط Magical Girl
شادی ، سلام *^_^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Apathetic
سارا اینجایی شلغم ؟!
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Magical Girl
(17-03-2014، 11:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 11:01)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزآم >_<
عنوان کاربریتو عوض کن |:
همین الان >_<
حرفی برای گفتن نیس -_-
خوش به حالت |:
ولی زشته عوضش کن -_-
خودت زشتی -_-
ب این خوبی :|
والا :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【90】 29
 سپاس شده توسط Magical Girl ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 11:05)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی ، سلام *^_^*
سلام عشقم . شرمنده .. الان باید برم مدرسه .. اخه امروز جشن داریم . میخونیمو میرقصیم . منم از دس نمیدم . ساعت چهار میام .. بای گلم ! (:

و همچنین بای بقیه ! ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Snow-Girl
اره کلم جونم |: ..
همینجام ..
دلم تنگ شده بود *^__^*

باشه،خوش بگذره ^_^
خدافظ ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
هومم -_-
 سپاس شده توسط Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 242 مهمان