امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 10:12)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:08)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با زبون خوش نمي توني بگي نا مناسبه:|
شب عيدي اخطار ميدي :|
عوضي

بهت بگم فکر میکنی عشقت بهم دو طرفست

خفه :|
خفه شو >_<
من اصا به يه ادم عوضي فکر نمي کنم><

قیصر:| میدونم چه حسی نسبت بهم داری.انکارش نکن. رهاش کن.
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، † αƖιєη †
آگهی
(17-03-2014، 10:14)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:13)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:12)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:08)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوضي

خفه شو >_<

احسن به تو

تو اين وسط چي ميگي-_-

دارم احظار نظر میکنم خو دیگه
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

(17-03-2014، 10:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:11)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع؟!
نـــع ! |:
دیــگــه وآقـــعــا بآ ادب ..! |:
بد تر از اینم بلدما:|
میشه با سانسور بگی..!؟ |:

بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چــه بـی ادب ..! 0______0

(17-03-2014، 10:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود |:
اع..! |:
ممد لـآل شـو ..! |:
خوبیع؟ {:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N ، Mohammad 77 ، I LOVE YOU FARHAD
(17-03-2014، 10:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:11)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــع ! |:
دیــگــه وآقـــعــا بآ ادب ..! |:

بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

(17-03-2014، 10:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود |:
اع..! |:
ممد لـآل شـو ..! |:
خوبیع؟ {:

خودت گفتی با سانسور بگوAngel
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، I LOVE YOU FARHAD ، Mohammad 77
(17-03-2014، 10:15)ارش راد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود |:

سلام خوش آمدی
شما کلا مسوول خوش امد گویی هستید؟
.سلامتيــه همــه اونــايي كه خــوبــي كردنولي بدي ديدن ,

رفاقت كردن ولي نارفيقي ديدن , راست گفتنولي همش دروغ شـنيدن , واسه همه دست رفاقت دراز كردن ولي رو دست خوردن ,

هيچ كس رو تنها نذاشتن ولي تنها مـــوندن
نقل قول: درود |:
علیک درود|:
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، † αƖιєη † ، Mohammad 77
اوه اوه
صفحه 16
چه دیر رسیدم
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، I LOVE YOU FARHAD ، Mohammad 77
ماهی بدبخ گناه داره .. ولش کن،نمیخواد خب..عجبا |:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη † ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Mohammad 77
(17-03-2014، 10:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوضي

خفه شو >_<

قیصر:| میدونم چه حسی نسبت بهم داری.انکارش نکن. رهاش کن.

ديه با من حرف نزن
حس من به تو نفرته انکارشم نمي کنم :|
رهاش نمي کنم
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mohammad 77
(17-03-2014، 10:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود |:
اع..! |:
ممد لـآل شـو ..! |:
خوبیع؟ {:

خودت گفتی با سانسور بگوAngel
مــن بـگـم تو بـآید گـوش کـنـی؟ |:
نچ نچ نچ..! |:
اینم از خدآ خواسته کـه فقط فحش بدع ..! |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 92 مهمان