امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

نه بابا
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(17-03-2014، 10:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:02)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الو عمو عرفان .... یه سوال بپرسم

هع؟!
نـــع ! |:
دیــگــه وآقـــعــا بآ ادب ..! |:
 سپاس شده توسط ERF@N
سلامBlush
گــفـتگـوے آزاد 【90】 12
Lєσ
 سپاس شده توسط ERF@N
(17-03-2014، 10:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان این خزش کرد من میدونم|:

دوتا خز کن قهارید
من که فقط گذاشتم تو پروفایل |:
این داره میخونه.

از جلو چشمم دور شید:ngh:
راس میگه دیگه دور شوDodgy

فعلم جمع بودSleepy
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 10:06)ارش راد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا

یکی این پیام بازرگانی رو جمع کنه|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

(17-03-2014، 10:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 9:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون فکر میکنه که من بــَــدم ..!
تو خونه راجبم نمی زنه حرف اصلا ..!
بهم میگه جلو جمع انقدر ** نزن ..!           0_0       |||:
میگم درس میشه نشو سرد نزن |:      0_0   |:
عرفان این خزش کرد من میدونم|:

دوتا خز کن قهارید
من که فقط گذاشتم تو پروفایل |:
این داره میخونه.

از جلو چشمم دور شید:ngh:
محسن تو برش دآر ..! |:
(17-03-2014، 10:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:02)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الو عمو عرفان .... یه سوال بپرسم

هع؟!
نـــع ! |:
دیــگــه وآقـــعــا بآ ادب ..! |:
بد تر از اینم بلدما:|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(17-03-2014، 10:08)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:06)ارش راد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا

مشکل داری با پیام بازرگانی ها عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
(17-03-2014، 10:08)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا

با خودش داره حرف میزنه پیام بازرگانی
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

با زبون خوش نمي توني بگي نا مناسبه:|
شب عيدي اخطار ميدي :|
عوضي
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، ERF@N ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 200 مهمان