امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 10:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 9:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 9:57)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان یه سوال فنی؟

|:

ها؟!
واسه نویسندگی پیشنهاد شدم؟|:

الآن اینهمه بدبختی داریم. به تنها چیزی که فکر نمی کنیم گرفتنه نویسنده ی جدیده.
عرفآن من چی؟ |:
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(17-03-2014، 10:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 9:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون فکر میکنه که من بــَــدم ..!
تو خونه راجبم نمی زنه حرف اصلا ..!
بهم میگه جلو جمع انقدر ** نزن ..!           0_0       |||:
میگم درس میشه نشو سرد نزن |:      0_0   |:
عرفان این خزش کرد من میدونم|:

دوتا خز کن قهارید
من که فقط گذاشتم تو پروفایل |:
این داره میخونه.

از جلو چشمم دور شید:ngh:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 10:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:02)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الو عمو عرفان .... یه سوال بپرسم

هع؟!

درد|:
با آواتار من چي کا داري؟؟؟
(17-03-2014، 10:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:02)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختی دیروز که حل شد دیگه چی مونده؟|:

شما فقط دیرورزو میبینید:|

چون دیروز جدیدشون بود.
(17-03-2014، 10:04)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 9:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 9:57)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان یه سوال فنی؟

|:

ها؟!
واسه نویسندگی پیشنهاد شدم؟|:

عرفآن من چی؟ |:

فکر کن یه درصد. اونم کی!!
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 10:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 9:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا خز کن قهارید
لطف دارید |:
خز کن قهارید از خودتونه |:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
الو عرفان یه سوال دارم
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

سپاس شده توسط ERF@N
ن بابا .. |:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(17-03-2014، 10:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 10:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا خز کن قهارید
این داره میخونه.

از جلو چشمم دور شید:ngh:
راس میگه دیگه دور شوDodgy
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N

دوتا خز کن قهارید
این داره میخونه.
ایمان مدیره هم گذاشته تو پروفایلش..! |:
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان