(16-03-2014، 20:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غزل من بآت قهرم -_-
(16-03-2014، 19:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جون من راست میگی ؟!
خانم رکی خودتی. من که میدونم خودت اونارو مینوشتی:| چون اولا آیپی خودت بود نه کسه دیگو و دوما کسی ویرایشش نکرده بود
رکی بود !؟
اشتباه نمیکنــی ؟
ســلــآم اهورآ ^_^
رآستــی دآشتیــم فرآر میکردیم ((:
(16-03-2014، 20:00)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیــــــقــا |:
(16-03-2014، 19:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خانم رکی خودتی. من که میدونم خودت اونارو مینوشتی:| چون اولا آیپی خودت بود نه کسه دیگو و دوما کسی ویرایشش نکرده بود
كارآگاه عرفان:|
(16-03-2014، 20:02)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بــآ هرچــی شد 0_0
(16-03-2014، 19:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 19:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مــن کــه گــفــتــم >_<
حــآلــا محروم نکن توضیح بدم -_-
(16-03-2014، 19:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـــنــم می خوام بترکونم ^_^
(16-03-2014، 19:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 19:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بآوشه (:
نه ناراحت نباش عزیزم(:
چه خبر؟
ســلــآمــتـی (:
خوبــی؟ (:
چــه خــطــر؟ <:
ممنون((:
خطر چهارشنبه سوری
میخوایم بترکونیم|:
با فشفشه؟-_-
حــتــی آدم |: