امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(16-03-2014، 0:22)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لویی ؟

پ فاطی برو اهورا رو بخور :¦
اهـورا هـویـج نیس که!
 سپاس شده توسط Shawty Girl
آگهی
(16-03-2014، 0:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبچ بحث امشب همینجا میمونه دیگه?Big Grin

من مونا رو انتخاب کردم اهورا-___-

همینی کع گفتم -__-
فردا میرم خاستگاری مونا-__-

برو عمه!
Big GrinBig Grin
فقد مراقب باش با اردنگی پرتت نکنن بیرون

رفتی وبرنگشتی-__-
پروو اصن من دیگع عمت نیستم من الان عشق فاطی میشم والا-__-
برو به من چه-__-

(16-03-2014، 0:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـا الـلـه الـا الـلـه-_-

بـحـث هـویـج رو نـیـاریـد وسـط-_-

هـویـج بـهـتـریـن سـبـزی دنـیـاس^_^لـویی از دخترایی که هویج میخورن خوشش میاد^_^

وقتی من به یکی میگم هویج ینی خیلی دوسش دارم|:

من هویج توهم

عمه
منو تنها نزار
رو قلبم پا نزارBig Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مـن مـیـرم !

فـاطی کارت تـموم شد پ.خ بده بهم!

فعلا ...

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-03-2014، 0:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینی کع گفتم -__-

برو عمه!
Big GrinBig Grin

(16-03-2014، 0:18)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زر نیس خاله!
شما گفتین زن بگیر منم انتخاب کردمBig Grin
اون سختاش هم انتخاب کردم:|
خاله بهتره دوباره مثه موضوع اون فراری خیال پردازی کنی!
ایسان و تارا و مونا بهت پا نمیدن خاله قربونت نره الهی!

استغفرالله خاله
من نمیخوام پا بدن
میخوام یکیشون زنم شهBig Grin
منظور همونه...
ما میگیم طرف پا نمیده!!!
 سپاس شده توسط pink lady
(16-03-2014، 0:23)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــوراع،خـــاله،من پرتت کردم تو لیست دوستان گرامی!
قدر خودتو بدون،اونجا  فقط فاطی و مهناز و ایسان و زهرا ،هلن جا داشتن!
گوجه!

منم الان پرتت میکنم خاله
چشم
سـتـی هـویـج^_-
 سپاس شده توسط pink lady
اورین بچه ی خوب!
هس -_-

میگم اهورا کلاس چندی عمو ؟
(16-03-2014، 0:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینی کع گفتم -__-

برو عمه!
Big GrinBig Grin

رفتی وبرنگشتی-__-
پروو اصن من دیگع عمت نیستم من الان عشق فاطی میشم والا-__-
برو به من چه-__-

(16-03-2014، 0:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـا الـلـه الـا الـلـه-_-

بـحـث هـویـج رو نـیـاریـد وسـط-_-

هـویـج بـهـتـریـن سـبـزی دنـیـاس^_^لـویی از دخترایی که هویج میخورن خوشش میاد^_^

وقتی من به یکی میگم هویج ینی خیلی دوسش دارم|:

من هویج توهم

عمه
منو تنها نزار
رو قلبم پا نزارBig Grin

محکم پا میزارم گمشو تو لیاقت عمه خوب نداشتی-__-

(16-03-2014، 0:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـتـی هـویـج^_-

عخشی^__^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 199

فـــــــــاطی بز!
تا حالا به من نگفتی هویج!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان