امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

آواتارم خشنگه ؟ ^__^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(15-03-2014، 23:52)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــوووووووووی!
دارم باهات حرف میزنم!
جوابمو بده!
خربزه مشهدی!

منو فرا خواندی?!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اوخخخخخخخیییییییییییشششششششششش !Angel

اومدم از دبل !

خو چه خبر ؟؟

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

اهورا میخوام واست زن بگیرم خودتو اماده کن-__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 192

(15-03-2014، 23:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـدبـخـت هـمـه ی اهـورا!

سـتـی هـر بـلـایی سـرت بـیـاد تـقـصـیـر اهـوراس!Big Grin

اهـورا خـوتـو اصـلـاح کـن مـن نمیخوام اتفاقی واس ستی بیفته!

عمه به جمع فوش خوران تاریخ خوش اومدی:V
هع:|
من به این خوبی
چرا خودم رو اصلاح کنم?:cool:

پسرم به این بزی چرا خودشو اصلاح کنع هان؟:cool:Sleepy
عمه من بزم?:|
 سپاس شده توسط pink lady
(15-03-2014، 23:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:52)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــوووووووووی!
دارم باهات حرف میزنم!
جوابمو بده!
خربزه مشهدی!

منو فرا خواندی?!
اوهوم!
بچه نفهم!
میگم خاله داری؟
میخوام خالت بشم!
گوجه فرنگی!
(15-03-2014، 23:54)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخخخخخخخیییییییییییشششششششششش !Angel

اومدم از دبل !

خو چه خبر ؟؟

زهـرا لـیـنـک گـذاشـتـم واست!
آخـریـن پستم:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=95694&pid=1668895#pid1668895
(15-03-2014، 23:54)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا میخوام واست زن بگیرم خودتو اماده کن-__-

من زن نمیخوام:|

(15-03-2014، 23:53)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم خشنگه ؟ ^__^
ارع!^__^
 سپاس شده توسط pink lady
(15-03-2014، 23:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـدبـخـت هـمـه ی اهـورا!

سـتـی هـر بـلـایی سـرت بـیـاد تـقـصـیـر اهـوراس!Big Grin

اهـورا خـوتـو اصـلـاح کـن مـن نمیخوام اتفاقی واس ستی بیفته!

عمه به جمع فوش خوران تاریخ خوش اومدی:V
هع:|
من به این خوبی
چرا خودم رو اصلاح کنم?:cool:

پسرم به این بزی چرا خودشو اصلاح کنع هان؟:cool:Sleepy
عمه من بزم?:|
نه عمه فدات نشع
تو خریBig Grin
نع توگل پسریSleepy
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【89】 192

فـــآطی!
اواتارم مایی با سگشه ها!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان