امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 23:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض حوصلم سر رفت-__-

الحق که فاطی بزغاله است -__-

ای متقلب!بای!

بـع بـع بـع بـعBig Grin

(15-03-2014، 23:36)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قـصـده زدن نـسـخـه ی جـدیـد نـداریـن احـیـانـا ؟ ؟ ؟ Dodgy
مـدیـری در ایـن حـوالـی نیس!
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(15-03-2014، 23:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی
ستی
مرضی
سلام(:

تو کی هستی؟-__-

زر زن!:|
تو کی هستی?

عمتم عمه گُمشده-__-

عمهHeart
تا الان کجا بودی?!
 سپاس شده توسط pink lady
(15-03-2014، 23:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:32)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هررررررررررریییییییییییییییووووووووووووو چرررررررررررااااااااااااااااااااااااااع خخخخخخخخخووووون آشااااااااااااااااام کرررررررررررررررددددددددددددددییییییییییییی ؟؟؟ >>>>>_______<<<<<<

داسـتـان سـاره اس!من عـاشق خون آشامام به هری شخصیت منفی خیلی میاد

(15-03-2014، 23:32)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقیش!
18+ Angel

(15-03-2014، 23:32)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوبی فاطی ؟
مـن؟(:
بـلـی از صـب تـا الـان خـیـلـی بـهـتـرم(:
خـوبی شـمـا؟(:

(15-03-2014، 23:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید شما ؟!!
نـنـه راکی|:

خوشبختم من هم عمه گُمشده اهورا هستم-__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 189

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-03-2014، 23:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:30)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی
ستی
مرضی
سلام(:
اععع!
خر!
من اومدم بم گفتی گلابی!
به اینا میگی سلام؟؟؟؟
دارم برات خیار چمبر!

تو گفتی هلو
سلام نکردی:|
هع!منظورمhello بود!!!!
خخخخخخ!!!
اهــــــــوراع!نترکی!!من ترکیدم از خنــــده!!!!!!
(15-03-2014، 23:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی
ستی
مرضی
سلام(:

تو کی هستی؟-__-

زر زن!:|
تو کی هستی?

عمتم عمه گُمشده-__-

عمهHeart
تا الان کجا بودی?!

سر قبرم-__-
وتو کدوم قبرستونی بودی؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 189

(15-03-2014، 23:37)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوبم -_-

رو مخ مامیم رفتم ا فردا مدرسه نمیرم *^_________^*

میخوام جیغ بکشم (=

crying
اوووف!
من باید فردا هم برم-__-
نازیDodgy
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Shawty Girl
مـن نـمـیـخـوام روزا بـگـذره-_-

ای بابا میخوام بازم برم مـدرسـه روز آخـری اعـصـابـمـو خـورد کـردن عـین آدم خـدافـسی نکردیم|:

زهـرا؟^_=
 سپاس شده توسط pink lady ، Shawty Girl ، ZAHRA LOVE 1D
(15-03-2014، 23:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض حوصلم سر رفت-__-

الحق که فاطی بزغاله است -__-

ای متقلب!بای!

بـع بـع بـع بـعBig Grin

(15-03-2014، 23:36)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قـصـده زدن نـسـخـه ی جـدیـد نـداریـن احـیـانـا ؟ ؟ ؟ Dodgy
مـدیـری در ایـن حـوالـی نیس!

فاطی کی از گفتوگو میای بیرون ؟؟؟؟؟؟؟

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
(15-03-2014، 23:39)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 23:30)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی
ستی
مرضی
سلام(:
اععع!
خر!
من اومدم بم گفتی گلابی!
به اینا میگی سلام؟؟؟؟
دارم برات خیار چمبر!

تو گفتی هلو
سلام نکردی:|
هع!منظورمhello بود!!!!
خخخخخخ!!!
اهــــــــوراع!نترکی!!من ترکیدم از خنــــده!!!!!!
ادم با افتابه شیرموز بخوره مثه من ضایع نشه:|
خاک تو سرت اهوراعBig Grin
(15-03-2014، 23:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن نـمـیـخـوام روزا بـگـذره-_-

ای بابا میخوام بازم برم مـدرسـه روز آخـری اعـصـابـمـو خـورد کـردن عـین آدم خـدافـسی نکردیم|:

زهـرا؟^_=

جونم عشقم ؟

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان