امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 22:59)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــوراع،رکسانا،ساینا،فاطی
برای عیــــد کجـــا میرین؟؟؟

شمالTongue
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
بـا چـه عـقـلـی سـاعـت یـازده شـب زنـگ زدم بـه پـسـر مـردم؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 22:59)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصفهان.....کل عید اونجاییم...البته مامانم اینا رفتن...من فردا با پسر عموم میرم...توچی؟؟؟
کسی گیلان نمیاد؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(15-03-2014، 22:59)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:49)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:43)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یافت اباد:|
من حاضرم!Big Grin

منم بیام؟؟!(:

نع |:
جا نیس /:
با فراری من بریم?Big Grin

میخواست بگه منم فراری دارم:|
دارم:|
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ~KiAηA~
بدک نیس
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، P e D i
(15-03-2014، 23:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:59)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:49)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:43)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام؟؟!(:

نع |:
جا نیس /:
با فراری من بریم?Big Grin

میخواست بگه منم فراری دارم:|
دارم:|

مبارک باشه(:

قـرار بـود بـریـم شـمـال!|:

ولـی خـب نـشـد/:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ~KiAηA~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-03-2014، 23:02)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصفهان.....کل عید اونجاییم...البته مامانم اینا رفتن...من فردا با پسر عموم میرم...توچی؟؟؟
کسی گیلان نمیاد؟؟؟؟؟
ما میریم رامسر یا به قول خودمون متل قو،اونجا ویلا داریم.
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
همیشه ی خدا دیرمیرسیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 182
 سپاس شده توسط P e D i ، ★~Ѕдула~★ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-03-2014، 23:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قـرار بـود بـریـم شـمـال!|:

ولـی خـب نـشـد/:
بیا رشت،یه سر به ما بزن!
بیا میبرمت دریا،باهم حال میکنیم!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ★~Ѕдула~★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان