امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 22:31)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:30)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:28)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:26)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:22)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ !!

از آخر ، اول شدم غلــط نکنم ^ـــ^
آیتیــــــــــــــــــــن؟
خوبی جوجو؟؟؟؟
تو چی آخر شودی؟؟؟؟

آفــآ ^ــ^

نچ .. ریدن تو احصآبم .. /\:

تو .. هیچی بیخی ! خوفـــی تو ؟
قبونت شوشولی من!
آیتیــــــــــــــــــــــــــن میخوام بوست کنم!!
Confuseds32:899
بچه ها چشاتونو رو درویش کنید!
بلع
دوووووووووووووستان یه احظه فخطـــــ
91
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【89】 177
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
آگهی
(15-03-2014، 22:33)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:31)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:28)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:25)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:24)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتـــین.....: )))))))

جآنم نفسم .. |: ؟

خـوبــی؟؟؟؟

نچ .. تو ؟

ن خوب نع بد

دار میترکه مخم .. /:
اهورا!!!
من اومدم سلام نکردی Dodgy
خدافصBlush
گــفـتگـوے آزاد 【89】 177
Lєσ
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
برام واقعا اتفاق افتاده:

سـوار تاکسی بودم ، دیـدم یه دختر خوشگل و سنگین جلو نشسته. پیـاده شد ، دست کرد تو کیفش ، گفــتم مهمون ما باش خانوم خوشگله Sad( دیـدم از تو کیفش یه قبض در آورد داد به راننده گفت: " ایـن قبضو بگیر بابا ، وقت برگشتن برو عکسهای منم از آتلیه بگیر " یعنی ریـدم به خودم ، هـی سرخ و سفید می شدم ، خواستم جمعش کنم، گفتم : " دخـترتون هستن ، مـاشالا چقد حالت چشما و فرم صورتشون شبیه شما بود " رانـنده گفت : " دیگه گهم بخوری فایده نداره ، الان مهمون کردنو بهت نشون میدم "
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη †
(15-03-2014، 22:28)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:25)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:19)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلو!!!!

گلابی:|
کدو تمبل :|

اواکادو:|
خیار چمبر:|
بلوط وحشی:|
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ~KiAηA~
(15-03-2014، 22:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیـرم بـا تـلـفـن عـمـومـی بـهـش زنـگ بـزنـم!

ووویییی خـدافـس!
هوووووووووووووی
دخترع
کجاااااااااااع؟
نصفه شبی دارع میره زنگ بزنه به یه ترقه چی!!!
دختره هرزع!
:ag54:
شوخیدم
هر جا دلت میخواد بروع!!!!
خبرشم به من بدع ، من در جریان باشم!!!
:4chs:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【89】 177
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-03-2014، 22:32)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:26)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که شوما رونمیشناسم!
یکی این فاطی 15 سالع که عاشخ لوییه رو به من معرفی کنع!
:4chs:
هـای آی اَم فـاطی فـاطی فـاطی قر و قـاطـی
عـاشخ لویی لوک جی تی کتی مایلی!
راس میقیــــــــــــــــــــ؟
فاطی بیا بامن ازدواج کن!
من عاشخت شودم بخداع!
تو خیلی خوبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مخصوصن با این صفاتی که گفتیع!!!!
fs10

آفــآی بی ژوعــور .. Angry

اینجآ منو بوس میکنی .. بعدش اونجآ میپری به اون دخدرع درخوآس *مزدوج شدن* میدیع ؟؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-03-2014، 22:33)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:30)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:28)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:22)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ !!

از آخر ، اول شدم غلــط نکنم ^ـــ^
آیتیــــــــــــــــــــن؟
خوبی جوجو؟؟؟؟
تو چی آخر شودی؟؟؟؟

آفــآ ^ــ^

نچ .. ریدن تو احصآبم .. /\:

تو .. هیچی بیخی ! خوفـــی تو ؟
قبونت شوشولی من!
آیتیــــــــــــــــــــــــــن میخوام بوست کنم!!
Confuseds32:899

فدآت !!

ن نبــوس ^ــ^ پوستم خرآب میشــع  ~ــ~

خخ!

شوخیدم ! ببــوس -__-
اوااااااااااااااااااااااااا خاک تو سرم!
حالا ما یه چی گفتییم!!!!!!!!؟؟؟؟؟
مردم منتظرن بخداع!!!
جلو این همع نا مرحم !
چه توقعا داریـــــــــــــــــــــــــــــــــــ خواهر!
25r30
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【89】 177
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 22:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:28)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:25)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلابی:|
کدو تمبل :|

اواکادو:|
خیار چمبر:|
بلوط وحشی:|

آیتین اهــلی -_-
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان