امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 20:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــو هـمــیــن فــکــرم ! |:

اِهـم اِهــــــم >_<  
جــونــم؟ |:
چــیــع؟ |=
چــتـــه؟ >_<
خشونـــت بر علیـــه دیــگرآن؟ >_<
احمت 911 رو بگـــیــر >_<

سـتآد مبـآرزه بـآ دخـتران بی حجآب و بد دهـن ..

امـیر سریـع یگـان ویـژه ی کلانتری 311 رو بگــیر ..

دختــرای فلش بی حجاب شدن ...

+_+
ستــآد مبآرزه با افراد مست |:
عسل سریع 999 رو بگیر |:
پسرای فلش تو خمــآر دخـــرآی سآپــورت پوشن ، مخصوصا این دوتا |:

-_-

اوخ اوخ اوضاع خطری شــد .. من الآن یه چی زدم سـتآد منو بگیـره یه 8 سالی برام حبس میبره ...

امروز تـو راه .. توی جیبم 2 باکس 20 تایی دیـنامیت و کپسول... داشتم واسه دوستم می بردم ..

منو دیدن ... 200 متر دنبالم دوییدن .. تا این که فرار کردم ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
آگهی
(15-03-2014، 20:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم خدافض !
ایمان
رکی
عشقم Big Grin
عسل
رژی و .................
یه لحظه خوندم رُکی ِ عشقم |:
خداروشکر مونا رومیگع |:
شرت کم P:

(15-03-2014، 20:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس برو انسآنی عمرم ! Big Grin
ا=
ايشش
درس صحبت کن با انسآنی >_<

معني ايني كه گفتي يعني چي؟
خودمم نمی دونم والـآ .. ! |:
آرع یه لحظه خر کیف شدی ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【89】 151
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(15-03-2014، 20:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـآیـا عـذاب دادن مـن لـذت بـخـشـه؟|:
کتک می خوریآ .. ! |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خدافسی^___-
(15-03-2014، 20:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:28)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:25)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فکر کردی چه پــُـــخی هستی احمت ؟؟! |:
نع واقــعــا ؟ |:

( من : حمایت از دختران بر علیه احمت ، نوه رسول الله |:  )

واقعا واقعا:|
سلام روژی^__^
چ عجب منو دیدو تحویل گرفت*__*

باش اشتی کردم*_*
البته ی بار دیگه هم دعوا کردم قبلش*_*
عسل>.<
من موندم ک ت چجوری فرزانگانی>.<
اسکول ت از کجا اومدی ک انقد خنگی؟:|||
ویرایش کن پستتو>.<
ادم باش
من فرزانه ام:|
مدرسه ام فرزانگانه:|
نمیکنم:|
نیسش کع
(15-03-2014، 20:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع خعلی^__^
پـس بـه خـاطـر هـمـیـنـه کـه هـمـه اذیـتـم مـیکنن|:
(15-03-2014، 20:30)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِهـم اِهــــــم >_<  
جــونــم؟ |:
چــیــع؟ |=
چــتـــه؟ >_<
خشونـــت بر علیـــه دیــگرآن؟ >_<
احمت 911 رو بگـــیــر >_<

سـتآد مبـآرزه بـآ دخـتران بی حجآب و بد دهـن ..

امـیر سریـع یگـان ویـژه ی کلانتری 311 رو بگــیر ..

دختــرای فلش بی حجاب شدن ...

+_+
ستــآد مبآرزه با افراد مست |:
عسل سریع 999 رو بگیر |:
پسرای فلش تو خمــآر دخـــرآی سآپــورت پوشن ، مخصوصا این دوتا |:

-_-
گرفتم:|
الان میان جمشون میکنن:|
هرچی زود تر تماس بگیر >_<
دآرن از دس میرن >_<
الان باید بزنگی به ستاد مواد مخدر >_<
بــدو >_<
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(15-03-2014، 20:32)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:28)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 20:25)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا واقعا:|
سلام روژی^__^
چ عجب منو دیدو تحویل گرفت*__*

باش اشتی کردم*_*
البته ی بار دیگه هم دعوا کردم قبلش*_*
عسل>.<
من موندم ک ت چجوری فرزانگانی>.<
اسکول ت از کجا اومدی ک انقد خنگی؟:|||
ویرایش کن پستتو>.<
ادم باش
من فرزانه ام:|
مدرسه ام فرزانگانه:|
نمیونم:|
نیسش کع
حالا ی بار اومد من چ گوهی بخورم؟:|
(15-03-2014، 20:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کتک می خوریآ .. ! |:
هـمـه اذیـتـم مـیکنن خـو-_-
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان