امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 16:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان جـونم .. :4chs: !؟

استغفرالله. خانم برو عقب خونواده نشسته‎>_____<‎

بی ادب من خالتم |: ..

ی بار ازت ی کاری میخواستمـا -_- ..

رفتارت اینطوری نشون نمیده:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
آگهی
(15-03-2014، 16:24)کیمیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:23)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Slm Big Grin
سـلام Smileخوبی:؟

مرسي منم خوبم از خوبي شما گلم

(15-03-2014، 16:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــنــم خــوآهــر آیــســآنــم |:
یــعــنــی مــنــم خــآلــه عــرفــآنــم؟ |:

نُچ ؛ من مُـربی مهـد کـودکشم |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【89】 120
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby ، ERF@N
(15-03-2014، 16:23)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Slm Big Grin
ایــن دخــره (:
اســمشــو گــذآشــتــم ســپــآس لــآل شــو (:
آخـــه سپــآس زیــآد میدع (:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby
(15-03-2014، 16:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان جـونم .. :4chs: !؟

استغفرالله. خانم برو عقب خونواده نشسته‎>_____<‎

بی ادب من خالتم |: ..

ی بار ازت ی کاری میخواستمـا -_- ..

رفتارت اینطوری نشون نمیده:|

بُـرو گُمشـو بـاو |: ..

بـی عـدب :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【89】 120
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N ، † αƖιєη †
بــــــــــآی....

گــفـتگـوے آزاد 【89】 120
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-03-2014، 16:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن آواتارت چیع|:
زشتع دختر بیا خودم بهت خوشگلشو بدم|:

ببین این چطوره؟!
نع مرسی عشقم یکی خودم دارم
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-03-2014، 16:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــنــم خــوآهــر آیــســآنــم |:
یــعــنــی مــنــم خــآلــه عــرفــآنــم؟ |:

نُچ ؛ من مُـربی مهـد کـودکشم |: ..
تــف بــه ایــن شـآنـس |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
2بار برا موم تذکر انضباطی نوشتن
گــفـتگـوے آزاد 【89】 120
 سپاس شده توسط ERF@N
(15-03-2014، 16:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Slm Big Grin
ایــن دخــره (:
اســمشــو گــذآشــتــم ســپــآس لــآل شــو (:
آخـــه سپــآس زیــآد میدع (:

عيبي داره؟؟

سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان