امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 21:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:50)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چی میگفتی بهشششششششش >__<

اشـکـم داشـت درمـیـومـد|:چـیـزی نـگـفـتـم|:

(14-03-2014، 21:51)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفـتـه بـودم بـیـرون پـسـره بـا یـه لـحـن بتدی گـفـت اَه قـیافـه ی دخـتـره رو!

قـلـبـم بـه نود و نه تـیـکـه مـسـاوی تـقـسـیـم شـد)":
حق داشت بدبخت!
||||||:

مـمـنـونـم|:بـیـژوورcry girl

یوهاهاهاهاها!
آگهی
دلم نمياد برم يا فردا گوشي ميبرم مدرسه ((=
يه كار كنيم اين اخر ساليه يه خوشي بمون بگزره
گــفـتگـوے آزاد 【89】 65
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بای همگی!!!
داشت خوش میگذشت!!!
ولی باس برم!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ZAHRA LOVE 1D
(14-03-2014، 21:54)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:41)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا من رفتم این عرفان نسخع زدDodgy

صبح به خیر:|

صبح بخير ايران ا=
چه حافظه ای. من شام دیشبمم یادم نمیاد@_@
تو که حرف 1 سال پیش من یادته اونوقت شامت یادت نیست :-[

چیزای مهم که بعدا به کار میان رو به خاطر میسپرمSmile
(14-03-2014، 21:53)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:47)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:38)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:32)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:28)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا توهم اینجا بیدی؟Big Grin
چه خبرا؟؟؟
خبرا دست توئهDodgy
باز تو چتهHuhDodgy
چه گ*هی خوردم خبر ندارمHuhExclamationUndecided
ینی نمیدونی؟Dodgy
گیج بازی درنیار میدونی چیو میگم
جون شیدا نمیدونم چیو میگیHuh
امروز صبح تو خیابون اون آ****هConfused
نمیدونستم اینقدر دوزاریت کجهExclamation

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

سپاس شده توسط ♠♣FIRE boy♠♣
چن وخ رفیقم میگفت من از اول سال 50 بار گوشی آوردم مدرسه
گفتم بدبخت من کلا 5 روز نیاوردم مدرسه Smile
تازه حدود دو ماه دو تا گوشی میاوردم Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، The Darkest Light
(14-03-2014، 21:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـا

زهـرا

لـال شـیـن واس 5 مـیـن هـمـون یه ذره آبرو هم که واسم مونده بود رفت!

پـسـت هـای قبلی هم ویرایش کنید!خاک بر سرا

به من ربطی ندارع!

تقصیره خودت بود!

من حال ندارم ویرایش کنم چار ساعت!

منحححححححححححححررررررررررررررررففففففففففففففففففففف

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مـن یـه زمـانـی آبـرو داشـتـم!خـر پستات رو ویرایش کن بعدش برو!
(14-03-2014، 21:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:54)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح به خیر:|

صبح بخير ايران ا=
چه حافظه ای. من شام دیشبمم یادم نمیاد@_@
تو که حرف 1 سال پیش من یادته اونوقت شامت یادت نیست :-[

چیزای مهم که بعدا به کار میان رو به خاطر میسپرمSmile
زیر آب منو زدن به چه دردی میخوره عزیز
(14-03-2014، 21:51)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

: Andrea، نميشناسم
Directioner girl خانمم زين -_____^
، DJ✘ Mona، ع خودم
F A T Y، صبح بخير ايران
kiana.m، نميشناسم
L☺vely star معشيد
، MR.FARZAM، نميشناسم
NICKOLAS زر زن
، ZAHRA LOVE 1D اشنايي ندارم
، ჯ Simón BóLIvaЯჯ پدر بزرگ
، ♠♣FIRE boy♠♣ كيه ؟ ا=
خدافص
یه بچه ی آدم هستمBig Grin
سلام
خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی !!!
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان