امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 21:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهـرا خـاک بـه سـرم ینی تو فهمیدی ما داریم راجب چی صحبت میکنیم؟|:

اول لیامه  بعدش هـری بـعدش زین بـعـدش لـویی[اوخییی] از آخرم نایل
بس زین خوبه!!!

من فکر میکردم مثه خودش لاغر و کوچیک باشه!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ZAHRA LOVE 1D ، ERF@N
آگهی
(14-03-2014، 21:50)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چی میگفتی بهشششششششش >__<

اشـکـم داشـت درمـیـومـد|:چـیـزی نـگـفـتـم|:

(14-03-2014، 21:51)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفـتـه بـودم بـیـرون پـسـره بـا یـه لـحـن بتدی گـفـت اَه قـیافـه ی دخـتـره رو!

قـلـبـم بـه نود و نه تـیـکـه مـسـاوی تـقـسـیـم شـد)":
حق داشت بدبخت!
||||||:

مـمـنـونـم|:بـیـژوورcry girl

مونا خانوم لویی نه زین(:
(14-03-2014، 21:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:41)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا من رفتم این عرفان نسخع زدDodgy

صبح به خیر:|

صبح بخير ايران ا=
چه حافظه ای. من شام دیشبمم یادم نمیاد@_@
تو که حرف 1 سال پیش من یادته اونوقت شامت یادت نیست :-[
 سپاس شده توسط ERF@N
(14-03-2014، 21:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــرضـیـه مـنـو مـیـگـی کـار دارم؟

زهـرا خـاک بـه سـرم ینی تو فهمیدی ما داریم راجب چی صحبت میکنیم؟

تابلوئه که دارید راجب چی حرف می زنید:|

خاک به سره هر سه تامون!:|

بــیـــا عرفانم فهمید!
الن محروم میشیم !

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 21:53)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:51)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:47)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:46)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:43)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم 14 سالمه کی به کیه Smile

من هم 21 سالمه
هر کی دوس داره شوخی کنه Shy

سوال غیر درسی داشتین در خدمتم

خخخخخخخخخخخ Big Grin

آره بابا الان نون تو سوالای غیر درسیهBig Grin

خخخخخخخخخخخخ SmileSmileSmile
چطوری اونوخ ؟

این دیگه فوت و فن کار اگه بگم دست زیاد میشه خودم از نون خوردن میفتمBig Grin
BYE
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(14-03-2014، 21:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لقب جدید بندع:
زر زنBig Grin

من یه مدت لقبمم بتمرگ بود داداش :| Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(14-03-2014، 21:53)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهـرا خـاک بـه سـرم ینی تو فهمیدی ما داریم راجب چی صحبت میکنیم؟|:

بس زین خوبه!!!

من فکر میکردم مثه خودش لاغر و کوچیک باشه!

کیانا خاک تو سسسسسرت

آبرومونو بردی !

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
این همه آدم اونوخ ما اینجا بیکار موندیم!crying
گــفـتگـوے آزاد 【89】 64
Lєσ
(14-03-2014، 21:55)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:53)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:51)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:47)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:46)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم 21 سالمه
هر کی دوس داره شوخی کنه Shy

سوال غیر درسی داشتین در خدمتم

خخخخخخخخخخخ Big Grin

آره بابا الان نون تو سوالای غیر درسیهBig Grin

خخخخخخخخخخخخ SmileSmileSmile
چطوری اونوخ ؟

این دیگه فوت و فن کار اگه بگم دست زیاد میشه خودم از نون خوردن میفتمBig Grin

دست زیاد میشه Smile
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
کـیـا

زهـرا

لـال شـیـن واس 5 مـیـن هـمـون یه ذره آبرو هم که واسم مونده بود رفت!

پـسـت هـای قبلی هم ویرایش کنید!خاک بر سرا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان