امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 21:46)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:41)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:25)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ميمون ا=:http://8pic.ir/images/27032614856780348998.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/00618180536818331101.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/63324051464055144445.jpg

واقعا ... :|

من فک میکردم مونا سیبیل داشته باشه
عکس اولیش که خیلی خوبه
اعتماد به نفس نداره به خودش میگه میمون25r30
موناست?=)
نه
(=
میگم!
اخه این شکل پری دریاییه=)
مونا این شکلی نیس
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MONA-GH
آگهی
سلامHeart
گــفـتگـوے آزاد 【89】 62
Lєσ
(14-03-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفـتـه بـودم بـیـرون پـسـره بـا یـه لـحـن بتدی گـفـت اَه قـیافـه ی دخـتـره رو!

قـلـبـم بـه نود و نه تـیـکـه مـسـاوی تـقـسـیـم شـد)":

مـصـطـفـی کـیـه زهـرا؟

پـــســـره چــیـــز خـــورده >__<

احـــمـــقــه بد سلیقهههههه >__<

عشقم به این خوشگلی >__<

یه چی میگفتی بهشششششششش >__<

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 21:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:40)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شلوغه!:|
شما کار و زندگی ندارین?!Big Grin
شما که کارو زندگی داری اینجا چیکار میکنی؟TongueBig Grin

من همین الان اومدم
اینا از کی تا حالا اینجان!Big Grin

خو این ینی همه بیکارن دیهBig Grin
خوبید؟
خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی !!!
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
مــرضـیـه مـنـو مـیـگـی کـار دارم؟

زهـرا خـاک بـه سـرم ینی تو فهمیدی ما داریم راجب چی صحبت میکنیم؟|:

اول لیامه بعدش هـری بـعدش زین بـعـدش لـویی[اوخییی] از آخرم نایل
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~KiAηA~
(14-03-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـصـطـفـی کـیـه زهـرا؟

غلط کرد!-__-
جدی نگیر!
: Andrea، نميشناسم
Directioner girl خانمم زين -_____^
، DJ✘ Mona، ع خودم
F A T Y، صبح بخير ايران
kiana.m، نميشناسم
L☺vely star معشيد
، MR.FARZAM، نميشناسم
NICKOLAS زر زن
، ZAHRA LOVE 1D اشنايي ندارم
، ჯ Simón BóLIvaЯჯ پدر بزرگ
، ♠♣FIRE boy♠♣ كيه ؟ ا=
خدافص
گــفـتگـوے آزاد 【89】 62
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(14-03-2014، 21:47)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:46)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:43)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین(:
من|:
خوب داداش زدی +18
من 13 سالمه|:

منم 14 سالمه کی به کیه Smile

من هم 21 سالمه
هر کی دوس داره شوخی کنه Shy

سوال غیر درسی داشتین در خدمتم

خخخخخخخخخخخ Big Grin

آره بابا الان نون تو سوالای غیر درسیهBig Grin
BYE
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd

حق داشت بدبخت!
(14-03-2014، 21:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:41)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا من رفتم این عرفان نسخع زدDodgy

صبح به خیر:|

صبح بخير ايران ا=
چه حافظه ای. من شام دیشبمم یادم نمیاد@_@
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان