امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 21:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:25)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ميمون ا=:http://8pic.ir/images/27032614856780348998.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/00618180536818331101.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/63324051464055144445.jpg

واقعا ... :|

من فک میکردم مونا سیبیل داشته باشه
عکس اولیش که خیلی خوبه
اعتماد به نفس نداره به خودش میگه میمون25r30
BYE
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، !~IмДи~!
آگهی
(14-03-2014، 21:40)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شلوغه!:|
شما کار و زندگی ندارین?!Big Grin
شما که کارو زندگی داری اینجا چیکار میکنی؟TongueBig Grin

من همین الان اومدم
اینا از کی تا حالا اینجان!Big Grin
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
تا من رفتم این عرفان نسخع زدDodgy
گــفـتگـوے آزاد 【89】 59
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(14-03-2014، 21:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:37)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوندمش عوضی!
مـیـدونـم!واس لویی و هری و زین و نایل و لیام رو هم میدونمBig Grin

واس لیام از همه بزرگترهBig Grin
خجــــالت!!!

میفهمی ینی چی؟؟؟

تو از کجا میدونی!!!

(14-03-2014، 21:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:40)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما که کارو زندگی داری اینجا چیکار میکنی؟TongueBig Grin

من همین الان اومدم
اینا از کی تا حالا اینجان!Big Grin
از همون موقع که اومدیم!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 21:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:37)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوندمش عوضی!
مـیـدونـم!واس لویی و هری و زین و نایل و لیام رو هم میدونمBig Grin

واس لیام از همه بزرگترهBig Grin
(14-03-2014، 21:38)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:35)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان عمتون سلام می کنم سپاس ندید
جواب بدید سپاس به اندازه کافی دارم
سـپـاس میـدم بـاسـمـنـت بـسـوزه!

جییییییییییییییییییغ>_<

زهــرا؟>_< مـصـطـفـی کـیـه خـر؟

خـــــیــــــــــلــــــــی شبیه مصطفی ســـت >__<

جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ >__<

مـصــطــفــی کـیـه بـوزیـنـه؟>_<عـکـسـشـو بـفـرسـت واسم>_<

نــوپ!

بـــآو عــکــســـم کـجـآ بـود عـکـسـآی ... پـآک کردم >__<

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آرین(:
من|:
خوب داداش زدی +18
من 13 سالمه|:
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(14-03-2014، 21:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین(:
من|:
خوب داداش زدی +18
من 13 سالمه|:

منم 14 سالمه کی به کیه Smile
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 21:39)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفـریـن!ولی من دیه شماره پلاکتونو دارم!Big Grin

خو بگیـر میخوای چیکـآ کنی ؟ هو م ؟

پات شکس اینو بدی به راهنمایی رانندگی بگی این ماشینه زد ؟؟ Big GrinBig Grinخخ
خـودمم نـمـیـدونـسـتـم میخوام بـاهـاش چیکار کنم ولی مرسی از اینکه راهنمایی کردیBig Grin

دیـه ی یه پا شکوندن چندع ؟؟؟

بگو همیـن الان چـک بکشم بدم بهت !!! راحت شم ... Big GrinBig Grin

13 میلیون
مال من شیکسته می دونم

بـآبا نمیدم نمیدم نمیدم ..

حالا یه چی گفتم همـه میخوان ... فاطی پلاکو ندی بهشون .. بدبختم Big Grin
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 21:41)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا من رفتم این عرفان نسخع زدDodgy

صبح به خیر‎:|‎
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(14-03-2014، 21:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:34)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:30)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله ممنون(:
اسمتون چیه؟
فراز.
اسم شما چیه؟

مرضیه..
اسمت قشنگهHeart
یه سوال:اسمتو دوس داری؟

آره چرا که نه|:
چطور؟
آخه معمولا دخترای امروزی از اسم های مدرن خوششون میاد... هرکی هم که اسمش مرضیه و راضیه و چه میدونم خدیجه و از اینجور اسما باشه از اسمش خوشش نمیاد درحالی 100 برابر زیباتر از اسمای امروزیه
خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی !!!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان