امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

مونا قیافت خکبه مشکلت چیه
گــفـتگـوے آزاد 【89】 55
آگهی
(14-03-2014، 21:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:19)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم تورو دارم خوبــم (:

یه عکس دیدم فک کنم لویی بود با لوک !
یـه عـکـسم دارم زیـن و لـوک و مـایـکـل و لـویی پینت بال بـازی میکنن(:

لـویی دوسـشـون داره(:کـلـا وان دی و فایو اس او اس فـابریکن(:

وایی زینم با ایناس؟؟!

من خوشم نمیاد ازشون! :/

یه جوریـــن !
جـیـگـرن(:
(14-03-2014، 21:27)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی دهنت سرویس...
هـا هـا هـا!
تـازه مـن سـایـز .... هـم مـیـدونـم:4chs:

فـآطــی جـآنـه هـرکـی دوس دآری آواتــآرتــو عـوض کــــن !

مـیـبـیـنـمـش مصـطفـی مـیـآد جـلـو چـشـآم >___<

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 21:30)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:29)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی از نویسندگی تو وبلاگم محرومت میکنم!

به جوونيش رحم كن-_-
عمرا!!

رحم؟؟؟؟

رحم چیه؟؟؟؟
(14-03-2014، 21:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:29)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چرا هیچکسو نمیشناسم0__0

چـون بـقـیـه تـورو نـمـیـشـنـاسـن|:

(14-03-2014، 21:29)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــــــــه ؟؟؟

حــیـــف شـد کــآش واقعــا بود !

خــیـــلی خوشگلـــه پــســـره !!!
پـاشـو بـریـم واسـت خـواسـتـگـاریش کنم:>
یه ماه نبودما به خاطره ها سپرده شدم|:
هعي!=/

(:  ......  nobody  is  #perfect
سلام به همگی
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(14-03-2014، 21:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:30)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:26)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم تازه وارد|:

خوبید؟؟؟

بله ممنون(:
اسمتون چیه؟
فراز.
اسم شما چیه؟

مرضیه..

منظورم زیبا بود:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(14-03-2014، 21:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ویرایش شد ... عکسم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1664339#pid1664339
آفـریـن!ولی من دیه شماره پلاکتونو دارم!Big Grin

خو بگیـر میخوای چیکـآ کنی ؟ هو م ؟

پات شکس اینو بدی به راهنمایی رانندگی بگی این ماشینه زد ؟؟ Big GrinBig Grinخخ
خـودمم نـمـیـدونـسـتـم میخوام بـاهـاش چیکار کنم ولی مرسی از اینکه راهنمایی کردیBig Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~KiAηA~
(14-03-2014، 21:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:30)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:26)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم تازه وارد|:

خوبید؟؟؟

بله ممنون(:
اسمتون چیه؟
فراز.
اسم شما چیه؟

مرضیه..
اسمت قشنگهHeart
یه سوال:اسمتو دوس داری؟
خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی !!!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
(14-03-2014، 21:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:29)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چرا هیچکسو نمیشناسم0__0

چـون بـقـیـه تـورو نـمـیـشـنـاسـن|:

(14-03-2014، 21:29)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــــــــه ؟؟؟

حــیـــف شـد کــآش واقعــا بود !

خــیـــلی خوشگلـــه پــســـره !!!
پـاشـو بـریـم واسـت خـواسـتـگـاریش کنم:>

نه مـــن دوشــنــبــه عروسیمه با زین!

ولی از زین پسره خوشم اومـــــــد ! ×__×

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان