امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 20:24)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدی

اخیش اومدی>؟
ریدم تو آزمون امشب میتونی واسم یه هتل جور کنی من به ساغر و ساینا گفتم بیاین من واستون اتاق رزرو کنم اما گوش نکردنBig Grin
آگهی
نفس؟!
امیر گناه دارع خواهرم!! این چ کاریع؟...هعی..×!
 سپاس شده توسط *Nafas*
(14-03-2014، 20:27)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:17)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!! -_-

درود آبجی گلم (:
خــوبی؟!

نـــرو!! >_<

ممنـــون (:

چراغ؟:|

چـــراع بــری؟! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 38
 سپاس شده توسط M.K.N ، ✘v!☻lent girl✘
امیر دلیل محرومیتتو چی زده بود خدایی؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mr.Robot
من فــــــــرار=))
الآن یه گله آدم میرزن رو سرم
خدافض^ــــــ^
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N ، M.K.N ، T A R A ، яᎧмιиα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 20:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احـمـت ایـنـجـاس!ولـی سـاکـتـه!

تـرسـیـده گـویـا!(:

یـه کـلـمـه حـرف بـزنـه تـیـربـارونـش میکنم-_-
هع!تو هم حرف بزنی من تو رو تیر بارون میکنم!
میگم لوک مال منه!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 20:26).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههه×!‍
این آقای امیر محروم شد...25r30
یه سوآل فَنی: امیر کیهHuh

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~KiAηA~
(14-03-2014، 20:30).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس؟!
امیر گناه دارع خواهرم!! این چ کاریع؟...هعی..×!

درش آورد دیگه بچه بازی در میارین؟-__-

(14-03-2014، 20:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــراع بــری؟! -_-

دلیل خاصی ندارم :|
اینجا هم کاری ندارم:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، T A R A
(14-03-2014، 20:29)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:24)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدی

اخیش اومدی>؟
ریدم تو آزمون امشب میتونی واسم یه هتل جور کنی من به ساغر و ساینا گفتم بیاین من واستون اتاق رزرو کنم اما گوش نکردنBig Grin
نگران چی هستی دخترخاله خودم تا نزدیکی میدون همراهیت میکنمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 38

سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(14-03-2014، 20:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر دلیل محرومیتتو چی زده بود خدایی؟

چقد زرنگم ؟ همون جا کپیش کردم Big Grin
نام کاربری شما محروم شده است. دلیل محرومیت: توهین به مدیر=)))یادبگیربچه خوبی بشی
تاریخ پایان محرومیت: 03-15-2014, 08:53 PM
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان