امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

ساینا جان اگه تو یکی دو هفته تنهایی من تا آخر اردیبهشت تنهاام.
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(14-03-2014، 19:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:44)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمpananormal activity رو ببینید قشنگ ترستون اب شه-__-
نشون میده وقتی ما خوابیم تو خونه چه اتفاقلتی میوفته:|
+18
چه اتفاقاتی میگفته تروخدا بگو

نمیشه توضیح داد
فقد بگم ده نفر که این فیلم رو دیدن
شش نفرشون ناراحتی اعصاب پیدا کردن:|
جون هرکی دوست داری بگو من نمیگیرم
 سپاس شده توسط ERF@N
(14-03-2014، 19:44)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس عیدیتو میدم بعدا. یه کتکه مرتبه عیدیت
دست رو من بلند کردی نکردیا>ـــــــــــــــــــــــ<
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

منم عیدیتو میدم!!!AngelAngelAngelAngel

بده دیگه، چرا نمیدی؟>____<
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mr.Robot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas* ، پوری ومپایر
(14-03-2014، 19:46)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون تازه واردید
خدافض
آخی....
الهی بمیرم

بپر بیرون قاطی نشی...حل نشی...نخوریمت ی وقت!!!
 سپاس شده توسط Andrea ، P e D i ، پوری ومپایر
(14-03-2014، 19:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف اعضای فلش اینجا حضور دارن |:
ســـلآم بــکس

سلام داداش امیرSmile
روزگارم ترسناک است..!همچون پیک اخر مشروب,نمیدانم مستم میکند یا خراب ..؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ✘v!☻lent girl✘
(14-03-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:44)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:35)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرط میبندم وقتی تا صبح خونه تنها باشی خودت بدتر از منی>_<

مـن یـه هـفـتـه تـو خـونـه تـنـهـا بـودم!|:

شـبـا خـرسـمـو بـغـل میکردم پـتـوهم میکشیدم روم از هیچی نمیترسیدم(:

خـیـلـی خـوبـه تـنـهـایی تو خونه باشی{:

یعنی خونه خآلی جور بود ! ؟ خخخخخخخخخخخخخخ Big Grin

شیطونه میگه دندونای اینم خرد کنم:|

استغفرالله ! کُفر نگو !
گفتم تو تنهایی بره خدآ رو عبآدت کنه ! Big Grin
دختری منحرف بی شُئونآت اسلامی مُفسد جآمعه !

ا . ر . م ( احمد رضـآ م ) = انگــل جـآمعه ...

Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 19:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:40)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــــــآطـــــــی هســـتــــی یـآ رفـتــی ؟ ؟ ؟

جون ننت امضآتو عوض کن حآلم بد شد :|

مـن خـوشـم مـیـآد!عـوض نـمـیـکـنـه(:

زهـرا لـوک رو مـیـگـی؟

آرع ! :|
گــفـتگـوے آزاد 【89】 22
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 19:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــورا
اینا از ما گذشته فیلما رو میگم|||:
من امار همه فیلمای ترسناکو دارم
اَره 7 تاش رو دوس داشتم(-_-)

مستنده!
فیلم الکی نیس:||
تو ضمیر ناخوداگاهت تاثیر میزاره پس فردا پدرت رو درمیاره-__-
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 19:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:44)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن یـه هـفـتـه تـو خـونـه تـنـهـا بـودم!|:

شـبـا خـرسـمـو بـغـل میکردم پـتـوهم میکشیدم روم از هیچی نمیترسیدم(:

خـیـلـی خـوبـه تـنـهـایی تو خونه باشی{:

یعنی خونه خآلی جور بود ! ؟ خخخخخخخخخخخخخخ Big Grin

شیطونه میگه دندونای اینم خرد کنم:|

استغفرالله ! کُفر نگو !
گفتم تو تنهایی بره خدآ رو عبآدت کنه ! Big Grin
دختری منحرف بی شُئونآت اسلامی مُفسد جآمعه !

ا . ر . م ( احمد رضـآ م ) = انگــل جـآمعه ...

Big GrinBig Grin

تِ پیّرِ ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【89】 22
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(14-03-2014، 19:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:44)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس عیدیتو میدم بعدا. یه کتکه مرتبه عیدیت
دست رو من بلند کردی نکردیا>ـــــــــــــــــــــــ<
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

منم عیدیتو میدم!!!AngelAngelAngelAngel

بده دیگه، چرا نمیدی؟>____<
اصن تـــــــــــــــــــــــــــــــــــربیتت تو حـــــــــــــــــــــــــــــــــلقم
(14-03-2014، 19:48)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف اعضای فلش اینجا حضور دارن |:
ســـلآم بــکس

سلام داداش امیرSmile
به داش پــــــــــوری
خوبی دادا ؟
 سپاس شده توسط پوری ومپایر ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان