امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

اینجا داغونه باو ما رفتیم
چه خبره !
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(14-03-2014، 19:32).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیی...خدا از زبونت بشنوع!!!
هرکی گفتع من ک شفاع نگرفتم...همچنان در دیوانگی ب سر میبرم

دعای من گیراستSleepy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، P e D i
سلامO__o
روزگارم ترسناک است..!همچون پیک اخر مشروب,نمیدانم مستم میکند یا خراب ..؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، P e D i ، ★~Ѕдула~★ ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(14-03-2014، 19:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صورتی ها سلـآم(-_-)

مرضیه(:

اَهــورآ(:
چطوری؟

خوبم(:
تو چطوری?

خوبم ممنون(:
به لیستم اضافت کردم(;
(14-03-2014، 19:33)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا جان من چه جوری بگم.من حتی از ساینا هم تنها ترم.یعنی به یه عبارتی کسی رو ندارم.crying

به خاطر نام کاربری مضخرفتـــه ...

بزار :

saleh02 , SaLeH2-0

یـآ

SALEh jigar /

~ bahal
~ khob

یا هر چی ...
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، P e D i ، Brooklyn Baby
(14-03-2014، 19:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! :|

پـوکـرفـیـس بـت نـمـیـاد!|:

چرآ میآد :|
گــفـتگـوے آزاد 【89】 16
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 19:35)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:29)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساینا نترس جن وجود ندارهAngel

میمردی از اول بگی؟؟؟
روحم پرواز کرد دوباره برگشت:|
توراه گم شد:|

دختر تو چقد ترسویی!
اصن وجود داشته باشه!
هیچوقت ظاهر نمیشه
تو یه دنیای دیگه زندگی میکنه-__-

شرط میبندم وقتی تا صبح خونه تنها باشی خودت بدتر از منی>_<
چون اعتقاد ندارم نمیترسم
اگه تو این زمینه مطالعه خاصی داشته باشی
ترست میریزه...
ولی من بهت اطمینان میدم جن وجود نداره
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نفس عیدیتو میدم بعدا. یه کتکه مرتبه عیدیت
 سپاس شده توسط P e D i ، ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، پوری ومپایر ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas*
(14-03-2014، 19:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:33)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا جان من چه جوری بگم.من حتی از ساینا هم تنها ترم.یعنی به یه عبارتی کسی رو ندارم.crying

به خاطر نام کاربری مضخرفتـــه ...

بزار :

saleh02 , SaLeH2-0

یـآ

SALEh jigar /

~ bahal
~ khob

یا هر چی ...
الان مثلا مال منو ببین چ قد ت×میه Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
سلآمSmile

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

سپاس شده توسط P e D i ، ★~Ѕдула~★ ، Brooklyn Baby ، پوری ومپایر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان