امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستان های حقیقی و تاریخی

در مورد نادر یه چیز دیگه که میخواستم بگم داستانی در مورد زیرکی نادر در بدست اوردن الماس کوه نور ودریای نور بود.
که البته دقیق به خاطرم نیست ولی شاید دوستان بدونن...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

داستان های حقیقی و تاریخی 3
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط ASSASSINS CREED-NAPOLE ، بر پشت شیر،خورشید اثر
آگهی
در مورد نادر انگار میگفتن که شاه هندوستان تاج خودشو با غنیمت نادر(که ارزشمندتر بوده) عوض کرده. نادر این رو میفهمه و در جلو مردم میگه من با ایشون هیچ مشکلی نداریم و با هم دوستیم میخواید بفهمید چجوری؟؟ ببینید تاج اون مال من ناج من مال اون.
البته روایات درباره نادر زیاده و من این رو شنیدم با این حال در صحتش شک دارم. مطلب نادر پسر شمشیر یکی از معتبر ترین داستانها در مورد نادرشاه افشاره.
در این خاك زرخیز ایران زمین ، نبودند جز مردمی پاك دین / همه دینشان مردی و داد بود ، وز آن کشور آزاد و آباد بود
پدر در پدر آریایی نژاد ، ز پشت فریدون نیکو نهاد / بزرگی به مردی و فرهنگ بود ، گدایی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما ، که شد مهر میهن فراموش ما / که انداخت آتش در این بوستان ، کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟ ، خرد را فکندیم این سان زکار / نبود این چنین کشور و دین ما ، کجا رفت آیین دیرین ما؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ، کجا این سر انجام بد داشتیم / بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم ، برون سر از این بار ننگ آوریم
(حکیم فردوسی توسی)
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
(05-11-2012، 21:57)بر پشت شیر،خورشید اثر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در مورد نادر انگار میگفتن که شاه هندوستان تاج خودشو با غنیمت نادر(که ارزشمندتر بوده) عوض کرده. نادر این رو میفهمه و در جلو مردم میگه من با ایشون هیچ مشکلی نداریم و با هم دوستیم میخواید بفهمید چجوری؟؟ ببینید تاج اون مال من ناج من مال اون.
البته روایات درباره نادر زیاده و من این رو شنیدم با این حال در صحتش شک دارم. مطلب نادر پسر شمشیر یکی از معتبر ترین داستانها در مورد نادرشاه افشاره.

نادر میگه : رسم ما بر اینست که کلاه های خود را با دوستمان عوض می کنیم
و به این ترتیب محمد شاه را خیت کرده الماس را با پشم عوض میکند!!!!!! دمش گرم
آدم هاي خوب همان آدم هاي بدي هستند که هنوز لو نرفته اند‎Exclamation
روز خوب هیچ وقت نمی آد ، روز خوب رو ما میسازیم ...Idea
پاسخ
(07-11-2012، 0:55)mhr137 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2012، 21:57)بر پشت شیر،خورشید اثر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نادر میگه : رسم ما بر اینست که کلاه های خود را با دوستمان عوض می کنیم
و به این ترتیب محمد شاه را خیت کرده الماس را با پشم عوض میکند!!!!!! دمش گرم

ای بابا! ینی زورگیری و دزدی [و در حقیقة کلاهبرداری] اینقدر به نظر شما افتخار آمیزه؟! یا شاید به کشتار 20000 نفر از اهالی بی گناه دهلی به دست نادر مفتخرید...
نه آریا نه ایران
جانم فدای انسان!

مبارزه با ناسیونالیسم، نژادپرستی آرین و ایران باستان؛
اولین گام برای اتحاد نوع بشر...
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
شیرین" ملقب "ام رستم" دختر رستم بن شروین از سپهبدان خانان باوند در مازندران و همسر فخرالدوله دیلمی(387ق. ـ 366ق.) که پس از مرگ همسر به پادشاهی رسید او اولین پادشاه زن ایرانی پس از ورود اسلام بود. او بر مازندران و گیلان ، ری ، همدان و اصفهان حکم می راند .
به او خبر دادند سواری از سوی محمود غزنوی آمده است .

سلطان محمود در نامه ی خود نوشته بود : باید خطبه و سکه به نام من کنی و خراج فرستی والا جنگ را آماده باشی .
ام رستم ، به پیک محمود گفت : اگر خواست سرور شما را نپذیرم چه خواهد شد ؟ پیک گفت آنوقت محمود غزنوی سرزمین شما را براستی از آن خود خواهد کرد .
ام رستم به پیک گفت : که پاسخ مرا همین گونه که می گویم به سرورتان بگویید : در عهد شوهرم همیشه می ترسیدم که محمود با سپاهش بیاید و کشور ما را نابود کند ولی امروز ترسم فرو ریخته است برای اینکه می بینم شخصی مانند محمود غزنوی که می گویند یک سلطانی باهوش و جوانمرد است برروی زنی شمشیر می کشد به سرورتان بگویید اگر میهنم مورد یورش قرار گیرد با شمشیر از او پذیرایی خواهم نمود اگر محمود را شکست دهم تاریخ خواهد نوشت که محمود غزنوی را زن جنگاور کشت و اگر کشته شوم باز تاریخ یک سخن خواهد گفت محمود غزنوی زنی را کشت .
پاسخ هوشمندانه بانو ام رستم ، سبب شد که محمود تا پایان زندگی خویش از لشکرکشی به ری خودداری کند . به سخن دانای ایرانی حکیم ارد بزرگ : "برآزندگان شادی را از بوته آتشدان پر اشک ، بیرون خواهند کشید ."
ام رستم پادشاه زن ایرانی هشتاد سال زندگی کرد و همواره مردمدار و نیکخو بود .
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

پاسخ
 سپاس شده توسط بر پشت شیر،خورشید اثر ، FARID.SHOMPET
(05-11-2012، 21:12)ASSASSINS CREED-NAPOLE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید من این داستان ناپلئون رو تحقیق کردم دیدم نمیشه ناپلئون کبیر هیچوقت خودش را در ترس نشان نمیداد اگر میشه از ناپلئون یک داستان حقیقی بزارید

ناپلون مگه ادم نبوده؟ قدیس نیست که شما بهش تعصب داری. من این داستان رو بسیار شنیدم. و به احتمال 80 درصد درسته.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  داستان های تاریخی کوتاه
Thumbs Up ۱۰₪ مکان تاریخی تهران که باید دید₪
  تاریخچه عید نوروز با بررسی داستان های قبل و بعد اسلام
  تاریخ،جغرافیا،سیاست و نام تاریخی کشور قرقیزستان
  ۱۵ عکس تاریخی کمتر دیده شده
  دوست دارید چه شخصیت تاریخی را ببینید؟
  داستان فتح ایران به دست اعراب
  میراث جهانی یونسکو [ تاریخی ]
  قعله تاریخی اورارتویی بسطام مرمت می‌شود
  تصاویر/ داستان مهمترین عکس تاریخ امریکا

پرش به انجمن: