06-03-2014، 12:29
ای کاش فردا که از خواب بیدار میشدم زندگی رنگ دیگری به خود میگرفت
رنگ رویاهایم...
رنگ رویاهایم...
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
||||||||||||||||||||||||||
06-03-2014، 12:29
ای کاش فردا که از خواب بیدار میشدم زندگی رنگ دیگری به خود میگرفت
رنگ رویاهایم...
06-03-2014، 18:25
دلــــم تنگه واسه هردوتامون....ولی تویی با اون منـــم تکـ و تنهـآ قدمـ میزنــــم زیرِ بارون...):
06-03-2014، 20:18
07-03-2014، 10:40
دُنـبـال ِ کَـلاغـیْ می گـردَم ،
تا قـآرقـآرَش رآ بـه فـال ِ نـیـکْ بـگیـرَم ، وقـتـی… قآصـِدَکـْ ـهـا هـمـه لال انـد
07-03-2014، 11:04
تو را دوست میدارم
تو را به جای همه کسانی که نشناخته ام دوست می دارم تو را به خاطر عطر نان گرم، برای برفی که آب می شود دوست می دارم تو را برای دوست داشتن دوست می دارم تو را به جای همه کسانی که دوست نداشته ام دوست می دارم تو را بخاطر دوست داشتن دوست می دارم برای اشکی که خشک شد و هیچ وقت نریخت لبخندی که محو شد و هیچگاه نشگفت دوست می دارم تو را به خاطر خاطره ها دوست می دارم برای پشت کردن به آرزوهای محال، به خاطر نابودی وهم و خیال دوست می دارم تو را برای دوست داشتن دوست می دارم تو را به خاطر دود لاله های وحشی، به خاطر گونه زرین آفتاب گردان برای بنفشیه بنفشه ها دوست می دارم تو را به خاطر دوست داشتن دوست می دارم تو را به خاطر همه کسانیکه ندیده ام، دوست می دارم تو را برای لبخند لحظه ها، پرواز شیرین خاطره ها دوست می دارم تو را به اندازه تمام کسانیکه نخواهم دید دوست می دارم اندازه قطرات باران، اندازه ستاره های آسمان دوست می دارم تو را به اندازه خودت، به اندازه آن قلب پاکت دوست می دارم تو را برای دوست داشتن دوست می دارم تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام...دوست می دارم تو را به جای همه روزگارانی که نمی زیسته ام دوست می دارم برای خاطر عطر نان گرم، و برفی که آب می شود و برای نخستین گناه تو را به خاطر دوست داشتن دوست می دارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم، دوست می دارم.
07-03-2014، 13:55
07-03-2014، 18:15
یادش همه جا هست، خودش نوش شما ای ننگ بر او مرگ بر آغوش شما
شمشیر بر آن دست، که بر گردنش است
لعنت به تنی که در کنار تنش است
08-03-2014، 2:59
فضای خانه که از خندههای ما گرم است
چه عاشقانه نفس میکشم!، هوا گرم است دوباره «دیدهامت»، زل بزن به چشمانی که از حرارت «من دیدهام ترا» گرم است بگو دومرتبه این را که: «دوستت دارم» دلم هنوز به این جملهی شما گرم است بیا گناه کنیم عشق را… نترس خدا هزار مشغله دارد، سر خدا گرم است من و تو اهل بهشتیم اگرچه میگویند جهنم از هیجانات ما دو تا گرم است... به من نگاه کنی؛ شعر تازه میگویم که در نگاه تو بازار شعرها گرم است
08-03-2014، 17:07
حالت تهوع دارم !
این حالت تهوع لعنتی با هوای آزاد و قرص درست نمیشود علاجش …. فقط بالا آوردن فحش هایی است که به دیگران بدهکارم . . .
08-03-2014، 19:23
بـآور مـے ڪنـمـ دوسـتـمـ دآرے !
☂ بـآور مـے ڪنـمـ ☂ تمـآمـ حـرف هـآیـت رآ ☂ فـقـط محـض رضـآے خـُـدآ ☂ حـداَقـل بہ سـآدگیمـ نـخـنـد
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|