(06-03-2014، 20:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو ، خون جوانان ما می چکد از چنگ تو
عین این شعر با کمی تغییر برای خاله الکسیس هم گفته شده که از بیان آن معذوریم:|
ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته
خون یارانت پرثمر گشته :|
علی کوچولو، یک مرده کوچک ، باباش رفته به جبه خدا نگهدار :|
من به صدات حتی نگات عادت کردم و می میرم برات :|
دختر بندری، تو مال منی/ میمیرُم به کسی، لبخند بزنی:|
هنوز وقتی میاد بارون با اینکه چتر دارم خیسم چون از اینکه پیشم نیستی تو بارون اشک می ریزم :|
[/quote]
مرغ سحر ناله سر کن/ جان مرا تازه تر کن
(06-03-2014، 20:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو ، خون جوانان ما می چکد از چنگ تو
عین این شعر با کمی تغییر برای خاله الکسیس هم گفته شده که از بیان آن معذوریم:|
ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته
خون یارانت پرثمر گشته :|
علی کوچولو، یک مرده کوچک ، باباش رفته به جبه خدا نگهدار :|
من به صدات حتی نگات عادت کردم و می میرم برات :|
دختر بندری، تو مال منی/ میمیرُم به کسی، لبخند بزنی:|
الان Motrebane Mihan Foroosh میچسبه
من برم بای |:
[/quote]
دقیقا. واسه همین اندی رو باید ....... لیلا فروهرو خواهرشو ..........