امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 4.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【86】

(06-03-2014، 19:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:20)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:16)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوساله ها
من گفتم بش آواتار دادم
شما چی دارید میگید؟؟؟؟
صب کنید الان همونجایی که این اتفاق ها شروع شد میارم!

همه چیز از یه اتاق شروع شد ‏‎Smile
امیر نیگا نیگا

عرفان ساکت شو لطفا-_^

چه بی ادب. اتاقو نشون داد به همهSmile
من در کمال ادب و احترام بت گفتم  ساکت شو
بی ادبی نکردم!
باو به قرعان من فقط با امیر دوستم!
همین!
مث اینکه الان با این یارو احمد دوستم!!
مگ باس برا همه چی شایعه دُرس کنید منم از را به در کردید!

(06-03-2014، 19:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:04)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 14:54)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 14:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفی کن |:
اين اواتريم كه گزاشتي من ا
ز اونجا وارد اينجا كردم (=
نه!
من از خیلی وخ پیش اینو داشتم!!!
(06-03-2014، 15:02)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 14:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو O_o فک نمیکنم Undecided
ا=
خودم از سايتاي خارجي پيداش كردم
خو قرار نی فقط تو پیداش کرده باشی که!
من الان هفت ماه یا بیشتره این عکسو دارم!
خودمم به امیر دادم!!

بی تربیت‎Dodgy
عرفان منحرف تر از اونی هستی که فکرشو می کردم Big Grin
خو!
اصن خودش نمیدونه چه خبر شده!
عرفان پس حرف بی خوردی نزن
گــفـتگـوے آزاد 【86】 193
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، ERF@N
آگهی
(06-03-2014، 19:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی به این یآد داد ! ؟ احمد عمت ! ؟ اینو من بهتون یآد دادم ! Big Grin

تآرآ منحرف جنسی ! خخخخخخخخخخخخخ Big Grin

خـودم احـمـت رو رسـم کـردم|:

یعنی چی ! ؟ Big Grin

یعنی منو نقآشی کردی ! ؟ Tongue

هـاع؟نـه یـه چـی دیـگهBig Grin

استغفرالله ...Angel

بگو ! Big Grin
حدآقل تو پ خ بگو ! Big Grin
پ.خ دوره...!

بـایـد دو سـاعـت بـرم تـو پـروفـایـلـت!|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N ، T A R A
(06-03-2014، 19:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــرفان؟! :|
مــغــزتو بــاید بــبرن دامــپزشکی !! |:
یــا بــشورنش !! ||:

من بآهآش میرم تنهآ نبآشع ! Big Grin

تــو لازم نــی نــخوده هــر آشــی بــاشی !! |:
اوفف .. -___-

احسآسآتم جریه دآر شد ! Big Grin
ولی خوشم میآد اذیت کنم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【86】 193
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، Mr.Robot ، ERF@N
خدافظ همگي^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، ERF@N
خـدایـی ایـن تـبـلـیـغ هآیـلـی واس رقـص درسـت شـده|:
اولـیـن بـار کـه شـنـیـدمـش تـو مـاشـیـن نشسته بودم اول صبی بود میخواستم برم مدرسه!

اصـن بـدجوری غر تو کمرم جمع شده بود|:
 سپاس شده توسط T A R A ، ERF@N ، Mr.Robot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(06-03-2014، 19:27)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:20)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 19:16)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوساله ها
من گفتم بش آواتار دادم
شما چی دارید میگید؟؟؟؟
صب کنید الان همونجایی که این اتفاق ها شروع شد میارم!

همه چیز از یه اتاق شروع شد ‏‎Smile
امیر نیگا نیگا

عرفان ساکت شو لطفا-_^

چه بی ادب. اتاقو نشون داد به همهSmile
من در کمال ادب و احترام بت گفتم  ساکت شو
بی ادبی نکردم!
باو به قرعان من فقط با امیر دوستم!
همین!
مث اینکه الان با این یارو احمد دوستم!!
مگ باس برا همه چی شایعه دُرس کنید منم از را به در کردید!

این یآرو ! ؟ به من مگی هآن ! ؟ Big Grin
عرفآن من شآهدم ! :cool:
گــفـتگـوے آزاد 【86】 193
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، T A R A ، ERF@N ، Mr.Robot
این احمد میدونه من از کدوم پسر خوشم میاد!!!
شایعه درس نکنید!!!
گــفـتگـوے آزاد 【86】 193
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N ، Mr.Robot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(06-03-2014، 19:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:04)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 14:54)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 14:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفی کن |:
اين اواتريم كه گزاشتي من ا
ز اونجا وارد اينجا كردم (=
نه!
من از خیلی وخ پیش اینو داشتم!!!
(06-03-2014، 15:02)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 14:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو O_o فک نمیکنم Undecided
ا=
خودم از سايتاي خارجي پيداش كردم
خو قرار نی فقط تو پیداش کرده باشی که!
من الان هفت ماه یا بیشتره این عکسو دارم!
خودمم به امیر دادم!!

بی تربیتDodgy
عرفان منحرف تر از اونی هستی که فکرشو می کردم Big Grin
تازه این فقط گوشه ای از انحرافمه:|

ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻣﯿﻔﺘﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺑﺎﯾﻪ ﻗﺰﻭﯾﻨﯽ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺳﻠﻮﻝ،
ﺍﺯﺗﺮﺳﺶ ﺑﻪ ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ :
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺒﯿﻦ ﻣﻦ ﺳﻪ ﻧﻔﺮﻭ ﻛﺸﺘﻢ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ
ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﻟﭙﺸﻮ ﻣﯿﻜﺸﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﺗﻮ ﻣﻨﻢ ﻛﺸﺘﯽSmile
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mr.Robot ، T A R A
(06-03-2014، 19:31)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شایعه درس نکنید!!!

مـنـم مـیـدونـم|:

احـمـت بـم گـفـت!|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mr.Robot ، ERF@N ، T A R A
(06-03-2014، 19:31)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شایعه درس نکنید!!!

آرع قبلاً عآشخ من بود ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【86】 193
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان