امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 4.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【86】

(06-03-2014، 15:40)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه آیسان

هیچی |:

عاشق شُـدی پسرم؟! |:

حالت بده!! |:

میای بریم باهم دکتر {: ؟!

آقا دکتره ^_^ اینقدر مهربونه /: ..

امپول میزنه در باسنگت |: ..

حالت خوب میشه .. /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【86】 152
 سپاس شده توسط ERF@N ، T A R A
آگهی
(06-03-2014، 15:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:35)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانه بچه به بچت برس شاید نوه دار شدی

مــن هــم نــوه دارم هــم نــتیجه هــم نــدیمه!!! |:

کــجایه کــاری هــنو؟! |:

عــرفان بــه دخــدرم کــج حــرف نــزن!! |:

من همیشه راست حرف میزنم به مولا!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
ا به من چه مه چیکار کردم مهراوه .......تقصیره عرفانه
گــفـتگـوے آزاد 【86】 152
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(06-03-2014، 15:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:34)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا-_-
مامانم تارا!!
بابام هم که زنده یاد!
خیلی وخته نمیاد!
تارا گفته اسمش رو نیارم!!!
من از خونه بیرون نمیرم به قرآن!!

هومممم |: ..

فهمیدم |: ..

میدونم |: ..

آفـرین جلو منم نیار |: ..

خودم دیروز دیدم داشتی میرفتی خونه -_- ..
چشای تو چپه!

(06-03-2014، 15:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهری؟! |:
چــرا قــبل از ایــنکه بــه نــنت خــبر بــدی ایــن کــارو کــردی؟؟! -___-
واقــعا کــه!! |:
بــابات بــشنوه کــلتو مــیکنه !! |:| بــیژوور !!

به به به چه عجب مامان بچه ب حرف اومد |: ..

تارا |: تو شوهر داشتی؟ |: تارا تو بچه داشتی ب من نگفتی؟! |:

تو ب خواهرت چرا نگفتی؟! |:

چرا؟! |:

ب مامان میگم -_- .

(آیسان جوگیر میشود |: )

تازه چندین بارم طلاق گرفته ‏‎.__.‎‏ از هرکدوم!!@_@
چی موگی>___________<

(06-03-2014، 15:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:35)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عجب!

(06-03-2014، 15:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:34)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه چشم و دلم روشن |: .. !!

امیر دادا از تو بعید بود |: ..

خاک ب سرم -_- .. !!

چی دادی؟× |:

نچ نچ نچ O_O

حالا از مهراوه بعید نبود ولی تو دیگه چرا امیر‎<_____>‎

همونو بگو |: نچ نچ نچ

واییییییییی O_O

امیـر!؟ |:

واییی چشام سیاهیی میره .. خدای بزرگ |: ..

حالا ی سوالی /: چه حسی داری الان مهرواه؟! |: .. -_-
من بش آواتار دادم>____________________________________________________________<

(06-03-2014، 15:28)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رفت خجالت کشید الان دارن باهم تو خصوصی دعوا میکنن
حسامo_O
حالت خوبه؟!
تو دیه چرا
شما ها از من منحرف ترید به قرعان-_-

(06-03-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاع مشکلتون همینه؟؟؟؟!!!
آواتارو میگم جمله بالایشو میخوندی خو>_<

ب جمله بالاییش اولن |: ..

دومن .. وقتی حرفتو زدی نمیخواد لاپیشونی کنی |: ..

نچ نچ نچ بی ادب |:

مهرواه این مامانت کو!؟ من باید ب بابات بگم حتمن ..

تو چرا شبا دیر میری خونه!؟ |: ..
عجبا-_-
مامانم تارا!!
بابام هم که زنده یاد!
خیلی وخته نمیاد!
تارا گفته اسمش رو نیارم!!!
من از خونه بیرون نمیرم به قرآن!!

بچه زیر سایه پدر بزرگ نشه همین میشه*__*
اون مشکل فریده به بچش اهمیت نداده!
اون منحرف بوده!!!!
چه ربطی به بچش دارع>____________<
گــفـتگـوے آزاد 【86】 152
 سپاس شده توسط ERF@N ، T A R A
من عاشق شدم؟؟؟برا چی

برو صفحه بعد
گــفـتگـوے آزاد 【86】 152
(06-03-2014، 15:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخـر عـمـری هـمـه بـام مـهـربـون شـدن(:

خـوشـم مـیـاد(:

فاطمه!؟ |:

چت شده؟!

بهم بگو جان مادرت /:

اذیتم نکن فاطمه ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-03-2014، 15:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 15:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن بــراش هــم بــابا بــودم هــم مــامان!! cry girl

ولی هیچ چیز جای خالی یه پدر رو جز خوده پدر پر نمی کنه‎Sad
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(06-03-2014، 15:44)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق شدم؟؟؟برا چی

وایی حسام!؟ |:

جالت خوبه؟
منو این دم آخری منحرف کردید!!!!
من با این فکرو خیالا چه جوری برم امتحان بدم!!!
مامانT________________________T
عرفان من قبول نشم تقصیر توئه!

(06-03-2014، 15:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن بــراش هــم بــابا بــودم هــم مــامان!! cry girl
این یه قلم رو راس گفت

(06-03-2014، 15:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه راست حرف میزنم به مولا!
از اون دهن کج و کلت معلومه!
گــفـتگـوے آزاد 【86】 152
 سپاس شده توسط T A R A
سلام دوستان عزیز
Heart
.-..-.
`·.·´
●/
/▌
/ \
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان