امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خدا وبنده هاش بیا بخون بعدش هرچی خواستی بگو حتی فحش

دقیقا همینه که میگی. خدا به ظاهر ما آدما کار نداره مهم ایه که باطن ما چطوریه ، رفتار ما چطوریه ، اخلاق ما چطوریه و خیلی چیزا دیگه
پاسخ
آگهی
(13-02-2014، 22:03)mohamadrezaamini122 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:56) اقا راست میگی منم قبول دارم که خدا به ما توجه نداره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نیگاه نمیکنه چقدر تافت یا ژل مو به سرت میزنی چقدر آرایش میکنی چه لباسی میپوشی چه رنگی می پوشی نیگاه نمیکنه که قدت چقدره نگاه نمیکنه که شغلت چیه کس وکارت کی ان کفشی که می پوشی چیه رنگ ناخن ات چه رنگیه خدا و......خدا به هیچکدومخش نگاه نمیکنه وبه حساب نمیاره فقط می ببینه چقدر معرفت داشتی وصادق بودی در برابرش و چقدر نوکر وچاکرش بودی وبه حرفاش عمل میکردی آره عزیزم خدا نگاه نمیکنه یخه لباست تا ته بسته هستش یا بازه شلوار لی که می پوشی آبی یا قرمزه یا جنسش از کتان یا اینکه پارچه ای خدا بنده هاشو اون طور که گفتم گلچین میکنه بعدش این تازه نصف راهه نصف راهه دیگه رو خدا نگاه میکنه که تو با بنده هاش چطور بودی اون وقته که میگیرتت پس فقط خدایی نباش هم خدایی باش هم مردمی نه مردمی که به اسمه و از پشت به اطرافیات ومردم خنجر میزنی تهمت میزنی ازشون دوری میکنی یا حتی باهاشون دشمنی داری یا قهری یا ....نمی دونم چقدر این حرفام روی شما تاثیر داشته نمی دونم چند نفرتون بهم فحش دادید نمی دونم چند نفرتون حرفامو قبول ندارید ولی این خلاصه تمامی حرفایی بود که من از روی ذهنیت ووتفکر خودم داشتم به انتخاب بنده های یکی و یدونه خدا توسط خودش آخرین جمله ام ببین چی بهت داده وچی خواسته به خواسته هاش توجه کن وعمل کن همین وبس راستی دوستان لطفا نظراتتون رو بگید حتی اگه فحش بود یاهرچزیه دیگه خلاصه هرکی یه حرفی ویه نظری داره دیگه شاید خیلیا با طرز فکرم مخالف باشن یا موافق

(06-02-2014، 12:56) اقا راست میگی تازه اگه خدا مارو دوست داره چرا دعاهامون رو انجام نمیده نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نیگاه نمیکنه چقدر تافت یا ژل مو به سرت میزنی چقدر آرایش میکنی چه لباسی میپوشی چه رنگی می پوشی نیگاه نمیکنه که قدت چقدره نگاه نمیکنه که شغلت چیه کس وکارت کی ان کفشی که می پوشی چیه رنگ ناخن ات چه رنگیه خدا و......خدا به هیچکدومخش نگاه نمیکنه وبه حساب نمیاره فقط می ببینه چقدر معرفت داشتی وصادق بودی در برابرش و چقدر نوکر وچاکرش بودی وبه حرفاش عمل میکردی آره عزیزم خدا نگاه نمیکنه یخه لباست تا ته بسته هستش یا بازه شلوار لی که می پوشی آبی یا قرمزه یا جنسش از کتان یا اینکه پارچه ای خدا بنده هاشو اون طور که گفتم گلچین میکنه بعدش این تازه نصف راهه نصف راهه دیگه رو خدا نگاه میکنه که تو با بنده هاش چطور بودی اون وقته که میگیرتت پس فقط خدایی نباش هم خدایی باش هم مردمی نه مردمی که به اسمه و از پشت به اطرافیات ومردم خنجر میزنی تهمت میزنی ازشون دوری میکنی یا حتی باهاشون دشمنی داری یا قهری یا ....نمی دونم چقدر این حرفام روی شما تاثیر داشته نمی دونم چند نفرتون بهم فحش دادید نمی دونم چند نفرتون حرفامو قبول ندارید ولی این خلاصه تمامی حرفایی بود که من از روی ذهنیت ووتفکر خودم داشتم به انتخاب بنده های یکی و یدونه خدا توسط خودش آخرین جمله ام ببین چی بهت داده وچی خواسته به خواسته هاش توجه کن وعمل کن همین وبس راستی دوستان لطفا نظراتتون رو بگید حتی اگه فحش بود یاهرچزیه دیگه خلاصه هرکی یه حرفی ویه نظری داره دیگه شاید خیلیا با طرز فکرم مخالف باشن یا موافق
ببین به نظر خیلیابه عنوان مثال جوامع حوزوی میگن که اون خواسته برای شما خوب نبوده وبه همین خاطر برآورده نمیشه منم قبول دارمش ولی از نظر خودم گاهی وقتااون چیز برات خوبه ولی برآورده نمیشه اینه که از اونجایی که خدا دوس داره بنده هاشو همش تو سختی بندازه تا ببینه که میتونن از اون رد شن میخواد ببینه اون بنده شایسته هستش و یه جورایی شبیه یک امتحان میمونه که اگه رد شدی چه خوب اجرت هم به صورت معنوی یا شایدم مادی دریافت کنی  خدا از این طریق بنده میگره انتخاب میکنه بعدشم خدا.بنده هاش براش مثه بچه هاشن مادری دیدی چطوری از بچه نمیتونه دل بکنه یا بدبختی شو ببینه وفقط خیرشو میخواد خدا هم همینطوریه الان میگن خیلیا تو گفتی خدااگه دوس نداره با بدبخت باشیم و.....چرا این همه سختی میده؟؟؟؟مادر که مارو همیشه تو پر قو داره؟؟؟؟اینطور نیست؟؟خیلیا سوالشون همین الان همینه از جمله شما آقای محترم ببین همه می دونن دنیای مادی رفتنیه دنیای فانی که بعد از این دنیا هستش ابدی هیچی الان شما میخواید نوشته هامو نخونینن یا اینکه میگید ای بابا باز بحث رو کشوند به جهنم وبهشت و...از این جور چیزا  ولی یه چند لحظه تحمل کن همه رو بخون بعدش نتیجه رو بده وحرفتو بزن خدا هیچ وقت بنده هاشو تنها نمیزاره شاید توسختی بندازتشون واز شون امتحان بگیره که اونم100درصدی انجام میده چون راه انتخاب شدن بنده محبوب خدا همینه خدا همیشه دنبال بنده هاشه میگه بابا بیا نماز اول وقت بخون کاراتو راست وریست میکنم بنده میگه ولللش خدا میگه بیا قرآن بخون بیا سمت من  بنده همش میخواد دوری کنه بعدشم گاهی اوقات شما دعا میکنی برآورده نمیشه درست ولی بعدا بعد از چند وقت میبینی چند برابرشو میگیری مثلا خودم از خدا خواسته بودم یه 50هزار تومنی بهم بده کتارم راست وریست شه باور کنید دقیق بعد از 1هفته ودورروز 150هزارتومن بهم رسید!!حالا بماند چقدر شاد وشنگول بودم اون موقع بریم بقیه حرفامون بدی ما آدما همینه که یه دعا میکنیم میخواییم همون موقع برآورده شه که مشکل همینجاست ببخشید شما طرف خدا نمیری بعدش که میری انتطارداری سریع جوابتو بده یا اینکه همیشه پیششی یهو بهت جواب نمیده میدونی چرا ؟چونکه خداهمش به قول فیلم دودکش میخواد آدمو تو آمپاس بزاره ببینه رد شدی ازش یانه؟بعدش یه مشکل دیگه ای که ما آدما داریم اینه که مفهوم دعا رو هم بد فهمیدیم مثلا هیچی درس نخوندیم میریم سرجلسه امتحان میگیم خدایا خودت کمکم کن 20شم یا 19شدم م اشکال نداره خب بنده خدا خدا خودش میگه تو حرکت کن من برکت تورو میدم تو اومدی اصلا درس خوندی که حالا ازش طلب یاری داری؟یا اینکه از خدامیخوای که اینقدر پول برات جور شه ولی خودت چی نشستی پشت تلویزیون یا اینترنت میگی خدا خودش میده یا اینکه اصلا کار خاصی نمیکنی مثلا سر کارتی ولی هیچی کار بی کار غیرفعالی واین اشتباهه بعدشم خدا همیشه دست آدما رو گرفته تو زندگی این آدما هستن که نمی دونن یه مثال بزنم اشتباه نکنم حاج آقا آملی بودن اگه اشتباه نکنم یه مشکلی واسشون پیش اومده بود مشکل مالی هم بود دست به دعا شدو از خدا یاری طلبید یه چند وقت گذشت بنده خدا هم تحت فشار روانی ومالی هم بود تا اینکه یه شب دست به پیش خدا برد وشروع به گلایه کرد حرفاش که تموم شد دید صدای درمیاد رفت دررو باز کرد یه آقایی بود بهش گفت این همه مدت دست تو رو گرفتیم ندیدی؟؟حالا این یه بار دیر شد اینطوری میکنی؟فردا منتظر باش (که بنده بقیه حرفا رو یادم نمیاد)که دقیقا فرداش یه آقایی اومد در خونه ایشون به ایشون پولی رو دادن که قبلا بهشون بدهکار بوده حالا این نکته رو ببین این همه مدت دستت رو گرفتیم ندیدی؟؟؟این یه بار دیر شد اینطوری میکنی؟باور کنید آدم کافرترین هم باشه در خدابه سمتش بازه خدا از بنده هاش شاید رنجیده شه ولی هیچ وقت درهارو به سمت شون نمیبنده یه رفیقی که من بهش خیلی ایمان دارم حافظ همین حافظ شیرازی خودمون فال گرفته بودم درمورد خودم حالا بماند بقیه اش خصوصیه نوشته بود (ببخشید من شعر رو حفظ نیستم ولی مفهومی میگم)ای تویی که عاشقی چرا ازپشت خنجر میزنی؟؟؟ .............من رو میگی من اشکم دراومدیعنی مطمنم اگه ادامشو میخوندم گریه ام میگرفت ببخشید اگه جسارت نباشه درسته حرفممون درمورد یه چیزه دیگه بود واین قسمتای آخرش به جاهای دیگه کشیده شدش حالا که تا اینجا اومدم بزار اینم بگم شمایی که میگی مشکل دارم حل نمیشه واز این جور حرفا شمایی که میگی خداهیچ وقت دستامو نگرفته ونمیگیره بزار بگم خدا دستتا خیلی جاها گرفته ولی تو نمی دونی ویادت نیست یه پیشنهاد از من بگیر انجامش بده اگه جواب ندادمن اون دنیا جوابت رو میدم هرچی دارم وندارم بهت میدم چونکه مطمنم وسرسختانه بهش ایمان دارم نمیگم خیلی خشک مذهب باش نه خودمم اصلا قبول ندارم نمیگمم خیلی دور از دین باش اونم قبول ندارم فقط میانه باش یه چند وقت شما فقط بیا همه نمازاتو سروقت بخون  منظور از چندوقت نه اینکه یه روز یه هفته نه ادامش بده ببین چی میشه باور کن اگه جواب نداد حاضرم دستمو رو قرآن بزارم قسم بخورم که این جواب میده اگه مردشی بسم الله اگه نیستی که دیگه خودتی وخدا وبا اعمالت که با مردم وخدات داشتی
مسیر های زیادی تو زندگی هستش اما فقط یه مسیره که به خدا میرسه خدا همیشه درهاشو به سوی همه باز
میزاره خسته نباشی از اینکه نمی دونم خوندیش یا نخوندیش ولی من وظیفه مو انجام دادم ونظر مو دادم با جوابمو دادم اینم بگم سنم کمه ولی حرفام بی پایه واساس زندگی  نیست به حرفام ایمان دارم چونکه عملی شون کردم ودارم میگم خداهمیشه جوابگوهه ودرش به سمت همه بازه (البته گاهی اوقاتم دیر جواب میده ها اونم)خدا پشت پناهتون باشه خداحافظتون موفق باشید
پاسخ
(12-02-2014، 0:29)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقمSmile
yehh
:29dz:فقط خوشکلا بیان!!!:29dz:
پاسخ
اممممممممممممممممم

پاسخ
(12-02-2014، 9:06)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله خوندن ندارم ولی مرسیBig Grin
کاشکی می خوندی خیلیی قشنگ  بودHeartHeart
سعی کن آنقدر کامل باشی
که بزرگترین تنبیه تو

برای دیگران
گرفتن خودت ازآن ها باشد.
Shy
پاسخ
مرسی جالب بود Big Grin
کاش تو زندگی مثه بازیگر بودیم
تا تو سکانس هایی که دوسشون داریم
هزار بار اشتباه کنیم
برای تکرار♥♥

خدا وبنده هاش بیا بخون بعدش هرچی خواستی بگو حتی فحش 2
پاسخ
موافخم-_________^
پاسخ
واقعا تاثیر گذار بود خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگ بود آفرین Sleepy
هیچوقت خودت را جای دیگران قرار نده سعی کن خودت باشیUndecidedBlush
پاسخ
(12-02-2014، 9:06)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله خوندن ندارم ولی مرسیBig Grin
خسته نباشی 25r3025r30Big Grin

(14-02-2014، 1:25)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا همینه که میگی. خدا به ظاهر ما آدما کار نداره مهم ایه که باطن ما چطوریه ، رفتار ما چطوریه ، اخلاق ما چطوریه و خیلی چیزا دیگه
داداش شما به یه قسمت دقت نکردی گفتم که چی خدا به این دقت میکنه که چقدر به حرفاش عمل کردی وباهاش صادق بودی شما به اینجاش دقت نکردید منظورم من اینه که تیپ بزن. لی بپوش ولی اونجور که خدا میخوادوراضیه
پاسخ
کاملا موافقم
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان