امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

ســـلآمـــ بـــکـــسـ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
آگهی
آیـسـان-_-

اخـمـو بـداخـلـق-_-

احـمـت-_-

عـاشخ **خـل-_-

مـمـد-_-

الکی خوش-_-

رکی-_-

جـیـگر من-_-

هووومــ...-_-
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
سلامـــــــــــــ
گــفـتگـوے آزاد 【84】 370
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-02-2014، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـازتون چیـه؟! :| ..

خارجیه-ــ^
همون پسر کالجیه ^ـــــ-

|: .. !!

هـوم :| .. !!

-_- .. !!
آیسانـ بودی این اسکای رو اسکلش میکردیــم؟!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=42179&pid=814966#pid814966

چـه دورانــی بود تو مدرسـه!!لعیا و نازنین انتظامات بودن!!هعــی|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(27-02-2014، 19:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:44)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:41)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا یه عروسکایی اومده به اسم زن مصنوعی=)
شنیدی تا حالا؟=)
عاقا ما پسرا بریم دسته جمعی از اونا بخریمRolleyesوالا!
به اقتصاد هم کمک کردیمSleepy
خاک بر سرم 0________________0
میخوان برن زن مصنوعی بخرن که شبآ بغلش کنن 0________0
یهو بگو ..... 0_______________________________0
استغفرالله:ggr:

بآ وجود این عروسکآ کآر رکی کسآد میشه ! منظورُ گرفتی ! خخخخخخخ Big Grin

اغ .. :/
حرفت بد نبود؟! ://///

آرع بد بود ! خیلی ببخشید رکی ! :| Undecided
9یو9و9و9و9و9و9و9وس -_-
(27-02-2014، 19:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:44)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:41)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا یه عروسکایی اومده به اسم زن مصنوعی=)
شنیدی تا حالا؟=)
عاقا ما پسرا بریم دسته جمعی از اونا بخریمRolleyesوالا!
به اقتصاد هم کمک کردیمSleepy

نخیر >_<
کار عمت کساد شد |:
نرفتم >_<
اومدم خـــــــــــــــــــــآر احمق رو..... |:
سرویس کنم |:
آی احمق اگه خـــآر داشتی {:
الان انقدر ضایع میشدی (:

تو کع میدونی من اگع حرف بزنم تنآ ته میسوزنم !
ولی واقعاً حرفم بد بود بوبخشید ! UndecidedBig Grin
پس فقط جلوی من کم میاری؟ Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 19:56)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:51)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:47)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمق خیلی آشغاری >_<
من برم بای -_-

گه خوردم بابا ! crying

مغز متفکر به من میگن:cool:
دیدی با یه جمله چجوری همه رو انداختم جون هم؟؟؟!!!Rolleyes

کی گفت من بآ خرس میخوآبم اصلاً ! ؟ >_<

با خرس که نه:|
با اون عروسکایی که گفتمBig Grin
بریم بخریم

آرع من خیلی دوس دآرم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 370
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(27-02-2014، 19:51)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:47)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمق خیلی آشغاری >_<
من برم بای -_-

گه خوردم بابا ! crying

مغز متفکر به من میگن:cool:
دیدی با یه جمله چجوری همه رو انداختم جون هم؟؟؟!!!Rolleyes
بآبآ مغز متفکر -_-
ندزدنت |:
(27-02-2014، 19:56)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:54)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:53)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:52)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:49)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی شده؟ DodgyDodgy

من نمیخوام ه---ک بشم =)
شما برام راه هاشو پ خ کنRolleyes

ویندوزت چیه؟

xp

آنتی ویروس نصبه رو سیستمت؟

اشتبا شد یه لحظـه....!!من معذرت میخوامـ...بته کارتون برسید!
(27-02-2014، 19:55)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:53)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلام ساینا

سلام سینا...خوبی؟؟؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان