امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 19:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه خوردمت؟ |:
آیسآن دعوا داری؟ |:
چیه ؟ >_<
از جونه من و دیلیبیلم چی میخوای؟ >_<
|:
:|
/:
:/

هومممم حالم خوش نی -_- !! ..

|: ... !؟ تو حالت خوشه!؟

(27-02-2014، 19:32)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلـام اون داداش امیرتون اینجا عضو نی!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 360
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
آگهی
(27-02-2014، 19:30)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم شبا تنهایی رو بغل میکنم میخوابم UndecidedUndecided
بحثو فلسفیش نکن! -__-

(27-02-2014، 19:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقه ها سریالی بود ب اسم چارخونه .. من تو 13 سالگی .. یا نمیدونم چن سالگی .. همون موقه ای ک چار خونه رو میداد .. -___-
اون دخدره ی خرس داش ب اسم شاسخین .. منم ب تقلید از اون اسمشو گذاشتم شاسخین! -_______-

عع !؟ _-_

اسم خرس منه اسمشو عوض کُـن _-_ .. !!
حالا خوبه کلا یه اسمم بیشتر بلد نیستین رو خرساتون بزارین!Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-02-2014، 19:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:29)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ما هیچی نداریم شبا بغل کنیم Big Grin
شومآ میتونید ما رو تو خیالتون بغل نکنید |:
برید خرس بگیرید خو |:

احمد اون قلکو بیار Big Grin
خرس کوچیک = 40 هزار تومان |:
خرس متوسط = 70 هزار تومان |:
خرس بزرگ = 100 هزار تومان |:
خدا بده برکت |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl ، Mohammad 77
(27-02-2014، 19:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه روحیه ی لطیفـی دارن اینا

چه روحیه ی لطیفی Big Grin

اینـآ...؟!

دخترا منظورتـه..؟!

داری مسخره میکنــی؟!

و حالا انکـآر؟!

بچـه ها بریزید سَرِش بزنیدش داره به جامعـه ی ما توهین میشـه!Angel

مگه من مردم یه مشت دختر نآز نآزُ عروسکی داداشمو بزن ! ؟ Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 360
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღSηow Princessღ
(27-02-2014، 19:34)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع

صداقتت تو حلقـم :| .. !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 360
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، xx_sina_xx
(27-02-2014، 19:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقه ها سریالی بود ب اسم چارخونه .. من تو 13 سالگی .. یا نمیدونم چن سالگی .. همون موقه ای ک چار خونه رو میداد .. -___-
اون دخدره ی خرس داش ب اسم شاسخین .. منم ب تقلید از اون اسمشو گذاشتم شاسخین! -_______-
خـرس مـن مـمـدرضـاس|:

از بـچـگـی از ایـن اسـم خـوشـم میـومـده|:

باشه بابا Big Grin

میدونم از منو احمد خوشت میادBig Grin

دوتا اسمو مخلوط کردی گذاشتی ممد رضا Big Grin
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Magical Girl ، sjmmc ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 19:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع !؟ _-_

اسم خرس منه اسمشو عوض کُـن _-_ .. !!

من از تو بزرگترم .. در نتیجه من زودتر گذاشتم در نتیجه تو باید عـوض کنی !اوهوم! -____-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ
نمیشه این صفحه ها اتوماتیک بره بعدی. خسته شدم DodgyDodgy
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(27-02-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه خوردمت؟ |:
آیسآن دعوا داری؟ |:
چیه ؟ >_<
از جونه من و دیلیبیلم چی میخوای؟ >_<
|:
/:
:/

هومممم حالم خوش نی -_- !! ..

|: ... !؟ تو حالت خوشه!؟

(27-02-2014، 19:32)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلـام اون داداش امیرتون اینجا عضو نی!؟ :|

نه!
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(27-02-2014، 19:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:31)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ما هیچی نداریم شبا بغل کنیم Big Grin

وآلآ ! Big Grin منو ممد دستم تسبیح میخوآبیم ! Big Grin
تو بیا بغلم بخواب عشقم! Big Grin

طرف این دوتا نرید .. -_______-
همجنسگرا ها! -_________-

عروسکبآز ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 360
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، sjmmc ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، † αƖιєη † ، Albert wesker ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان