امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 19:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اغا من هنوز عواطف کودکانه دارم >__________<
چرا ذوقمو کور میکنی اخه؟! >______<
من با خرسم میخوابم .. از ده سالگی -____-
نمیذاره لولوها شبا منو بخورن -_-
مواظبمه -___-

ایول ایول Big Grin

(27-02-2014، 19:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:17)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 357
خو من که از این بزرگ ترم |:

من دیگه حرفی ندارم ../
تو دوساعته حرف نزدی |:
بعد میگی من دیه حرفی ندارم؟ |:
عجــــــــب |:

کی این بحثو شروع کرد؟ من
کی ادامه داد؟ من
کی داره تموم میکنه؟ من

Big Grin
کی بحشو شروع کرد؟ ممد
کی ادامه داد ؟ سارا و رکی و ایسان و فاطی و دوکستان پشت صحنه |:
کی داره تموم میکنه؟ والا نمیدونیم قسمت بعد در شب آینده |:

^_^
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl
آگهی
(27-02-2014، 19:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ما هیچی نداریم شبا بغل کنیم Big Grin

وآلآ ! Big Grin منو ممد دستم تسبیح میخوآبیم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 357
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، xx_sina_xx ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، Magical Girl ، βΑllεяiηΑ♡ ، sjmmc ، † αƖιєη †
سلام به همه
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خدافظ -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 357
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، sjmmc ، Magical Girl
(27-02-2014، 19:24)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:17)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 357
خو من که از این بزرگ ترم |:

من دیگه حرفی ندارم ../
تو دوساعته حرف نزدی |:
بعد میگی من دیه حرفی ندارم؟ |:
عجــــــــب |:

اینــآ دیگـه کیَن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!وای وای وای دیوار کو سرمو بکوبونـــم!!!؟؟

منظورش این بود:

|:
تیکه کلامم -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
من خواهرمو بغل ميکنم:|
همش تو خواب منو ميزنه چون روش خوابيدم داره خفه ميشهBig Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، xx_sina_xx ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، Adl!g+
(27-02-2014، 19:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اغا من هنوز عواطف کودکانه دارم >__________<
چرا ذوقمو کور میکنی اخه؟! >______<
من با خرسم میخوابم .. از ده سالگی -____-
نمیذاره لولوها شبا منو بخورن -_-
مواظبمه -___-

من بالش بغل میکنـــم!!Sleepy

اورین اورین بالش خوبه))))))

آره تازه تو سرشــم میزنــم!!

ولــی اگـه خرس باشه که دلــم نمیاد!cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mohammad 77 ، Adl!g+ ، Magical Girl
(27-02-2014، 19:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بحشو شروع کرد؟ ممد
کی ادامه داد ؟ سارا و رکی و ایسان و فاطی و دوکستان پشت صحنه |:
کی داره تموم میکنه؟ والا نمیدونیم قسمت بعد در شب آینده |:

^_^

چرا تهمت میزنی؟! -_-

من که نبودم |: ..

فقط پرسیـدم اسم خرسش چیـه _-_ ..

ایش ... |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 357
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، † αƖιєη † ، xx_sina_xx
(27-02-2014، 19:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ما هیچی نداریم شبا بغل کنیم Big Grin
شومآ میتونید ما رو تو خیالتون بغل نکنید |:
برید خرس بگیرید خو |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
چه روحیه ی لطیفـی دارن اینا

چه روحیه ی لطیفی Big Grin
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، xx_sina_xx ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان