امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 19:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:12)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بود گفت با خرسم میخوابم ؟
از کجا میدونی من با خرسم میخوابم؟ |:
آخه هم قد خودمه ^_^
خعلی هم نرمه ^_^
بغلش میکنی انگار داری عشقتو بغل میکنی ^_^
:|
|:
/:
:/

چشام درست میبینن 0ــــ0
چشاتو درویش کن -_-
شبآ همدیگرو بغل میکنیم و میخوابیم ^_^
بخــــــــــــــورمش (((((((:
تو چ مشکلی تو مآهآ که خرس داریم میبینی؟ |:
ما ها کار داریم تو به ما چی دار داری؟ داریم ماتیک میزنیم |:
 خخخخ (:

:| O_O
رمآنتیک دوس دآری ! ؟ *_*
گــفـتگـوے آزاد 【84】 356
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mohammad 77
آگهی
(27-02-2014، 19:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اغا من هنوز عواطف کودکانه دارم >__________<
چرا ذوقمو کور میکنی اخه؟! >______<
من با خرسم میخوابم .. از ده سالگی -____-
نمیذاره لولوها شبا منو بخورن -_-
مواظبمه -___-

ایول ایول Big Grin

(27-02-2014، 19:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:17)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمو خدا برا چی داده دوست من ؟ -____-
من! :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 356
خو من که از این بزرگ ترم |:

من دیگه حرفی ندارم ../
تو دوساعته حرف نزدی |:
بعد میگی من دیه حرفی ندارم؟ |:
عجــــــــب |:

کی این بحثو شروع کرد؟ من
کی ادامه داد؟ من
کی داره تموم میکنه؟ من

Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 19:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:17)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمو خدا برا چی داده دوست من ؟ -____-
من! :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 356
خو من که از این بزرگ ترم |:

من دیگه حرفی ندارم ../
تو دوساعته حرف نزدی |:
بعد میگی من دیه حرفی ندارم؟ |:
عجــــــــب |:

اینــآ دیگـه کیَن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!وای وای وای دیوار کو سرمو بکوبونـــم!!!؟؟

منظورش این بود:

|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 19:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواظبمه -___-

منـم خـرسمو بغل میکنم -_-

اسم خرس تو چیه؟! {: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 356
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77 ، Magical Girl
هــومــ...

مـلـت عـاشـخ-__-
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-02-2014، 19:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـع |: از این عکسه بسـی متنفِـرم :| .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/images/96203619657930043005.gif

چت شدع ایسان؟

نمیـدونم :| ..

از هرکی که دو نفرن بدم میـاد _-_
عجب -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
احمد ما هیچی نداریم شبا بغل کنیم Big Grin
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، βΑllεяiηΑ♡ ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 19:22)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نمیذاره لولوها شبا منو بخورن -_-
این واقعا جالب بود سارا! Big Grin

حسودی نکن -_____-
نمیذاره لولوهایی مث تو بیان تو خوابم .. بعله -______-

(27-02-2014، 19:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواظبمه -___-

من بالش بغل میکنـــم!!Sleepy

بالش عاطفه نداره اخه .. ولی خرس خیلی مهربونه .. اونم منو بغل میکنه *^___^*
ولی بالش نمیتونه ادمو بغل کنه -___-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sjmmc ، ღSηow Princessღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Adl!g+ ، Mohammad 77
(27-02-2014، 19:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:12)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بود گفت با خرسم میخوابم ؟
از کجا میدونی من با خرسم میخوابم؟ |:
آخه هم قد خودمه ^_^
خعلی هم نرمه ^_^
بغلش میکنی انگار داری عشقتو بغل میکنی ^_^
:|
|:
/:
:/

چشام درست میبینن 0ــــ0
چشاتو درویش کن -_-
شبآ همدیگرو بغل میکنیم و میخوابیم ^_^
بخــــــــــــــورمش (((((((:
تو چ مشکلی تو مآهآ که خرس داریم میبینی؟ |:
ما ها کار داریم تو به ما چی دار داری؟ داریم ماتیک میزنیم |:
 خخخخ (:

:| O_O
رمآنتیک دوس دآری ! ؟ *_*

فوضولش تویی؟ O_O
آخه هم قد خودمه (:
بهش هم میگم دی لی بی ل ( دیلیبیلم ^_^ )
|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-02-2014، 19:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواظبمه -___-

من بالش بغل میکنـــم!!Sleepy

اورین اورین بالش خوبه))))))
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، xx_sina_xx ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان