امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 18:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم اروم میشمbathtime
بارباراع-___-

خوبــی؟!خوبـــم؟!اِه چرا بوسـ میکنــی..!!بابا انتظار این استقبال گرمـ رو نداشتــم!-_-
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(27-02-2014، 18:55)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:46)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلـآً من تورو میشناســـم؟!
عزیزمـ....یـه نگـا بـه تاریخ عضویت این پروفایل بکن....بعد اینجا بگو نمیشناسمت!:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=8085

هعـــی...ستـــی؟!
حالا بیا منو بخور:|
نگفتم ک تازه واردی گفتم نمیشناسمت:|

|:

من هیس المجموع..گفتــم که بدونید اعصابـ ندارمـ...}

پــریـآ بودمـ...جردنـ بودی آره؟!
ارع:}

معذرتـ...]
اشکال ندارع^__-
يوااااااااااااااااااااااااااش
اوووووووووووووي
آخخخخخخخخخخخخ
فشار نده درد داره!
تف بزن يا ليزش کن
آيييييييييييييييييييييييي
کاش قبل عروسي نشونم مي دادي!
آيييييييييييييييييييييييي
بلاخره رفت تو!
چه انگشتر تنگي بود!

منحرفا ؟
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(27-02-2014، 18:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 348

مالـه چیـه؟!
 سپاس شده توسط pink lady
(27-02-2014، 18:53)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی شده ..؟پری؟ :/

نــه فقط چون از خوابـ بیدارمـ کردنـ یه مقدار پاچـه گیر شدمـ...!&-:

هومم -___-
درکت میکنم ، خیلی بد دردیــه .. -_______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(27-02-2014، 18:57)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم اروم میشمbathtime
بارباراع-___-

خوبــی؟!خوبـــم؟!اِه چرا بوسـ میکنــی..!!بابا انتظار این استقبال گرمـ رو نداشتــم!-_-

من خوبم چون تورو دیدم اروم شدم ببخشید نمیتونم کم بوست کنم باید زیاد بوست کنم اخع خیلی خوش مزع هستی بامزع هستی بوسسسسسسسسسسس^_^
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【84】 348

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
گــفـتگـوے آزاد 【84】 348
هاي
 سپاس شده توسط pink lady ، ღSηow Princessღ ، Adl!g+ ، Magical Girl
بایی!

دارم اروم میشمbathtime
بارباراع-___-
ستی^__^
 سپاس شده توسط pink lady
(27-02-2014، 18:59)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 348
هاي

عخشم قیصر خوبی؟
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【84】 348

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان