ویچ کینگ:
حلقه رو نابود کنید.سواران وفادار من
راه رفتن به کوه آتش رو ببندید.به تمام مردم فلش خور حمله کنید.
نهههههههههه.
حلقه رو نابود کنید.سواران وفادار من
راه رفتن به کوه آتش رو ببندید.به تمام مردم فلش خور حمله کنید.
نهههههههههه.
|
♀ جغرافیــــــای فلشخـــــــوری هــا ♀ |
||||||||||||||||||||||||||
ویچ کینگ:
حلقه رو نابود کنید.سواران وفادار من راه رفتن به کوه آتش رو ببندید.به تمام مردم فلش خور حمله کنید. نهههههههههه.
من ارتور را به همرا جناب فلانی میفرستم شهر را نجات بده
ارتش اراگون و جناب فلانی البته به کمک الف ها نیاز است پوستر تبلیغاتی تولدت مبارک
سارومان به وسیله آراگورن کشته شد اکنون آراگورن پادشاه غرب است
سپاهیان تاریکی درحال نابودی هستند. پادشاهی به سرزمین غرب بازگشت از تمام دوستانی که با نیروهای تاریکی مقابله کردن سپاس گذارم.ما باید صلح جاوید را با انسان ها برقرار کنیم واز جنگیدن وکشتن هم نوعان خود جلوگیری کنیم. من به منظور برقراری صلح سپاه خودرا برای امنیت مردم آماده کردم. سربازان من هیچ انسانی را نمی کشند. اینهم پایتخت من میناس تیرت
06-07-2012، 16:59
زنده باد اراگون زنده باد راراگون زنده باد اراگون
دوستان این سایتی بسیار عالی است در باب افسانه ارباب حلقه ها دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://wiki.fantasy.ir برای مثال یکی از موضوعاتش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://wiki.fantasy.ir/index.php/%DA%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%81
06-07-2012، 17:06
یک پیرمرد به نام وورشیلف
با گروهی به نام کمونیست دارند تو کشور من ناامنی می کنند.جلوی آنهارا بگیرید.من گفتم اونارو نکشن برای اینکه آدم هستند ولی انگار اصلا خدا رو نمی شناسند حتما نیروهای تاریکی هستند.یک کمکی به من کنید. من نمی خواهم انسان هارو به قتل برسانم
06-07-2012، 17:09
برید کنار ژنرال هانس گودریان از طرف نازی سنتر اومده.یا نتیجه آرا رو به نفع شرقی ها تغییر میدید یا اینکه فلش خور رو به توپ میبندیم.
06-07-2012، 17:14
خبر:
کمونیست ها میناس تیرت رو آتش زدند ودارند از بین می برنش.پادشاهی آراگورن در حال سقوط است
06-07-2012، 17:17
هبچی اینجا جنگ جهانی سوم شده از جنگ جهانی دوم گرفته تا جنگ های افسانه ای اینا دارن اینجا شرحش میدن
06-07-2012، 17:18
آراگورن توسط کمونیست ها کشته شد.اکنون وورشیلف مجدد قدرت را در دست گرفت
06-07-2012، 17:21
آخه آراگون بیچاره
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|