امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 17:50)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:47)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم .. میدونم دلتون تنگ میشه ولی کاریش نمیشه کرد -_-
خدافظ همه

عمه نـرو |: کـدوم گوری میخوای بری عمه!؟ :|

به بابا میگم که با پسر همسایه قرار داشتی -_-

نـرو |: ..

وگرنه میگم به بـابـا بهمن |:

برادرزاده هم برادز زاده های قدیم :|
ب عمه دستور میدی؟زبونتو میبرما .. خیلی دراز شده -____-
کار دارم -_-
فلا

آرع دیه فک کردی من نشنیدم داشتی با پسر همسایه قرار میزاشتی!؟ |:

بابام سره قرارتونه -_- هار هار هار |: حالا برو تا بابام مچتو بگیره -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 331
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77
آگهی
(27-02-2014، 17:52)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:48)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 331

wtf ????? :||||||||||||
استغفر الله! -____________________-

بالاخره فهمیدم دخترا چطوری میبینن Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(27-02-2014، 17:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــومــ...-_-

مـن یـه پـسـرم|:

اسـمم مـمـده-__-

|: مهم نی !!

میخوای پسر باش میخوای نباش -_-

من با آدمایی که تغییر جنسیت میدن حرف ندارم _-_
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-02-2014، 17:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم !
خدآفض ! (:

هـومــ... بـرو ریختت رو نـبـیـنـم-__-
(27-02-2014، 17:50)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم دیووونع میشم میخوام خودمو بکشم بمیرم:ا

خروس>_<
بـکـش راحت شم-_-

وزغ>_<

(27-02-2014، 17:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تغییر جنسیت میـدم -_-

غـلـط کردی -_-

مـن زودتر گـفـتـم-_-

نچ نچ نچ خاک توسرت دوجنس* -_- !!

واقعا که _-_ من مُشکلی ندارم تو پسر شو . . واقعا که دختر فـروش -_-
هــومــ...-_-

مـن یـه پـسـرم|:

اسـمم مـمـده-__-

الان میرم خودمو بخدا میکشم دارم میمیرم دارم داغ میکنم خدافض:ا-___-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 331

(27-02-2014، 17:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم !
خدآفض ! (:

هـومــ... بـرو ریختت رو نـبـیـنـم-__-
(27-02-2014، 17:50)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم دیووونع میشم میخوام خودمو بکشم بمیرم:ا

خروس>_<
بـکـش راحت شم-_-

وزغ>_<

(27-02-2014، 17:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تغییر جنسیت میـدم -_-

غـلـط کردی -_-

مـن زودتر گـفـتـم-_-

نچ نچ نچ خاک توسرت دوجنس* -_- !!

واقعا که _-_ من مُشکلی ندارم تو پسر شو . . واقعا که دختر فـروش -_-
هــومــ...-_-

مـن یـه پـسـرم|:

اسـمم مـمـده-__-

از بس بهم علاقه داره اسمه منو روش گذاشته همیشه بیادم باشه Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(27-02-2014، 17:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــومــ...-_-

مـن یـه پـسـرم|:

اسـمم مـمـده-__-

|: مهم نی !!

میخوای پسر باش میخوای نباش -_-

من با آدمایی که تغییر جنسیت میدن حرف ندارم _-_
بـیـشـخـور-__-

تـهـمـت نـاروا نـزن-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، pink lady

منم برم !
خدآفض ! (:

هااا کوجا میخوای بری!؟ |: فک کردی من میزارم ت هم مث عمم بشی!؟ :|

تو برادر منی اگه بری بیرون از خونه به بابا میگم -_- نع به مامان میگم -_-

هاع آرع -_- !! ..

شنیدم داشتی با ارغوان حرف میزدی میگفتی که امروز اون لباس تنگتو بپوش میخوام بیام پیشت |:

بعلـه _-_ ..

پاتو بزاری بیرون مامان جیغش درمیاد از من گفتن !! .. |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-02-2014، 17:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:50)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:47)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ همه

کار دارم -_-
فلا

اخرین حرفم : تو بیجا میکنی با پدرت -_-

(27-02-2014، 17:53)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:52)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:48)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 331

چیو؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 331
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
کسی با من کاری ندارع؟
(27-02-2014، 17:55)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ همه

کار دارم -_-
فلا

اخرین حرفم : تو بیجا میکنی با پدرت -_-

(27-02-2014، 17:53)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 331

چیو؟ :|

پایینو Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان