ملی من چیکار کنم¿
میترا به من نمیگه به تو چه
(26-02-2014، 22:45)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-02-2014، 22:42)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چقدر از دانیال میترسی؟اگه اینطوریه من خودم پسرم دیگه بهتر بلدم با این آشغالا حرف بزنم اگه میخوای هیکلش رو قهوه ای کنم
امیرحسین نمیتونم کنترل کنم خودموممکنه دانیال بیاد.
(26-02-2014، 22:44)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه باید بگه به توچه نیکی
(26-02-2014، 22:42)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-02-2014، 21:41)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا من با دانیال دوست نیستم اتفاقا باهاش کل هم دارم حالشو تا الان گرفتم
امیربهتره بادانیال دوست نباشی چون....باباامروزبدترین روزبودشکست عشقی خیلی بدی خوردم.
الان مثلا میترا باید بگه آفرین¿¡
ملینا
دخترم
من عاشق شدم چیکار کنم¿
میترا به من نمیگه به تو چه