امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(26-02-2014، 21:04)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

{: فدات آرع چرا که نخوام عشقم !! {:
خوشمل بودم؟Big Grin
(26-02-2014، 21:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس شوهر نمیخوآی ! ؟ خخخخخخخخ Big Grin
نهDodgy
نظر؟
نظری ندارم !
اینم برآی اثبآت بخش مذهبی ! Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 223
گــفـتگـوے آزاد 【84】 223
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
نـفـسـی خـیـلـی خـوشـگـلـی^__-

احـمـت نـمـیـدونـم چـرا ولـی خـجـالـت بکش|:

(26-02-2014، 21:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 21:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 21:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....-__-

سـتـی♥__♥

بمیری-__-
ایـشـالله
دیـه کـم مـونـده(:
چـتـه؟؟؟
با من درست رفتار کن-__-
ایشا الله من بمیرم ایششش-__-

با کارام -_-
خوبی؟
خـدانکنه بز-__-
آرع کلی انرژی دارم خالی نمیشه|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *Nafas* ، pink lady
(26-02-2014، 21:07)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوشل بود :ا ناز بود ولی قبول نمیکنع دخترع شمارع بدع نمیدونم باید دستشو بگیرم خودم بهش شمارع بدم خخخ^_^

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خلی؟!
من فعلا میخوام ادامه تحصیل بدم
آیسان بیا پخ=)
ووویی بچه خواهرم خوشمل بود؟
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady
خدآفض ! (:
گــفـتگـوے آزاد 【84】 223
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas*
(26-02-2014، 21:09)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 21:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 21:04)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشمل بودم؟Big Grin

دروخ میگی؟=)

آرع عشقم خیلی ^_^ !!

نع به جون خودم {: !!

مرسی فدات شم
بچه خواهرم:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://usin.comule.com/up/d277964a8959.jpg
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1602773#pid1602773
فدات عشقم

الهیی چقدر بامزس ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 223
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(26-02-2014، 21:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظری ندارم !
اینم برآی اثبآت بخش مذهبی ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 223
اوهــــــــــــع!
عکستو بدع ببینمDodgy
(26-02-2014، 21:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـفـسـی خـیـلـی خـوشـگـلـی^__-

احـمـت نـمـیـدونـم چـرا ولـی خـجـالـت بکش|:

مررررررررررررررررررررررررررررررسی فاطی=)
اره اره^ـــ-

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas*
(26-02-2014، 21:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدآفض ! (:
بسلامت=)
سلـــآم به دوست دخدرت برسون^ــــ^
(26-02-2014، 21:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات عشقم

الهیی چقدر بامزس ^_^

اورع=)
من برم عایا؟

(26-02-2014، 21:14)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلــــام ایمـــان!
خوبـــی؟
خوشی؟
چ خبــرا؟Sleepy

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
زهـرا؟؟؟

اینـجـایی؟؟؟

صـدامـو داری؟؟؟

اونورم نیستی کع/:

خـالـی کن اون پ.خ دونی لامصبو>__<
(26-02-2014، 21:15)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورع=)
من برم عایا؟

نـع نـرو ):

وایسا منم عکس خواهر زادمو بزارم ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 223
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان