امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

آخ
کمرم
سلام
گــفـتگـوے آزاد 【84】 215
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
درود بر توع .. !!
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
قدیما یه سپاس میدادید|:

بچه بودید...!
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(26-02-2014، 20:27)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:21)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتب شد:|
خدايا مارو خيت نكن:|
اشتب نشد=/
تصمیم گرفتم تازه واردارو بشناسم=/
فوضول خان!
(26-02-2014، 20:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی نفس ! ؟

احسآن من از درون ارشآد میکنم ! Big Grin
با ازمون گندی که دادم اره خوبم!
اواتاراتو حذف کردم واسه نویسنده خوبیت نداره!اونم مذهبیDodgy
(26-02-2014، 20:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفســـــــی♥
نیایشی♥
(26-02-2014، 20:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت Big Grin این چی میگه ؟ Big Grin

فوضولی؟

ارع ! |: problem ? |:
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلآم(:
از فردا خوشم نمیاد:\
اصن از این ماه خوشم نمیاد:\
هووووف:\
همگی خوبید؟(:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، τοxικ ، Mohammad 77
(26-02-2014، 20:27)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود..!

-__-

سلام داش محسن.
امشب برو بکس همه جمن. ای ول TongueTongue
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(26-02-2014، 20:28)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:22)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه وخ محـل نذآریـ ـنـآ :/

رومینا خوبی؟

آره خوبمگــفـتگـوے آزاد 【84】 215

(26-02-2014، 20:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:26)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:20)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآی آیـز -ـــ+
:|

رومـیـنــا^_______^

فـــــآطمه *ــــــــ*

پروفـآیلت منو کشتـه :دیــــــــ

خخخخ مـن خیلی خلم میدونم(:

و بسی هم توهمی و خوشحال^_^

مـن شـعـرم می نویسم یه بار اومـدم واس لـویی شعر بنویسم گند زده شد|:

اصـن نمیدونم چرا حسش نمیاد شـعـرهای عشقی بنویسم|:
ول کن بـآو
گــفـتگـوے آزاد 【84】 215
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-02-2014، 20:29)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:25)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد دلم برات تنگ شده بود خدايي-_-
داداشي

منم دلم برآت تنگ شدع بود داداش ! ^_^

اره جون عمت من نمي گفتم عمرا ميگفتيا:| ^_^
گوشام مخملي نيستا:|^_^

میگفتم بابا ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 215
 سپاس شده توسط τοxικ
(26-02-2014، 20:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر توع .. !!
توهم زدع

اوه اوه!
دافظ
گــفـتگـوے آزاد 【84】 215
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آخـیــش آواتـارت حـذف شـد کـخـم خـوابید(:

هـایـعـی مـرسـی نـفـسـی بـسـی رو مخم بود آواتـاره

(26-02-2014، 20:26)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی یا چشاش ضعیف شده یا وانمود میکنه مارو نمیبینه TongueTongue

عـیـنـک لـازم شـدم گـویـا!

هــوممم میبینمـت!

بـه مـن بگی فـاطـمـه راحت ترم|:
 سپاس شده توسط яᎧмιиα ، Mohammad 77 ، xx_sina_xx ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان