امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(26-02-2014، 16:54)♥♥ آیدا ♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اییششش از اویل بدم میاد چرته
بدت میاد که بیاد به ماچع :|

آیا می دانید که اگر شما در حال حمل قرآن باشید ،

شیطان دچار درد شدید در سر میشود

و باز کردن قرآن ، شیطان را تجزیه می کند

و با خواندن قرآن ، به حالت غش فرو میرود..

و خواندن قرآن باعث در اغما رفتنش میشود؟؟؟؟

و آیا شما می دانید که هنگامی که می خواهید

این پیام را به دیگران ارسال کنید ،

شیطان سعی خواهد کرد تا شما را منصرف کند؟؟؟؟

فریب شیطان را نخور!!!

پس این حق را دارید که این پست رو کپی کنید

و توی وبهاتون بذارید
 سپاس شده توسط دانیال1999 ، مائده65
آگهی
(26-02-2014، 16:55)دانیال1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 16:50)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 16:49)دانیال1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 16:46)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرم ستاره هاتو بهم قرض بدهBig Grin
باباپسردایی میترامDodgy
من با دخدرم غزل بودمBig Grin
تو پسر دایی میترایی ینی پسر دایی مامانمBig Grin

من عاشق بازی اویل هستمAngel
بابامیگم تولیست دوستات یه میترا233هست اون وا.دخترعموم میشه.
اها اون
اون دوستمه 
عجبBig Grin

(26-02-2014، 16:54)دانیال1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 16:49)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یکی بیاد نقش سپاسر رو گردن بگیرهBig Grin
من میگیرم.WinkSmile
پس باید به همه سپاس بدی تند تند
Heartilove youHeart
 سپاس شده توسط دانیال1999
دخدرم وبلاگت عالی بود فقط یه ایراد داشت
Heartilove youHeart
 سپاس شده توسط دانیال1999
چـه ایرادی مـامـانی
 سپاس شده توسط مائده65 ، دانیال1999
(26-02-2014، 16:57)♥♥ آیدا ♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییییییشششششششششش چه وبلاگ مزخرفی
اتفاقا عالی بودDodgyDodgyDodgyDodgy
Heartilove youHeart
 سپاس شده توسط دانیال1999
(26-02-2014، 16:57)♥♥ آیدا ♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فر مـا لینک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.blogfa.com/

خودت برو یه وبلاگ بساز بینم بلدی به این خوشگلیش کنی ؟؟؟؟؟Dodgy

لپ تاپ رو پامه دارم باهاش کار میکنم بابام اومده تو اتاقم میگه لپ تاپت روشنه ؟ میگم پَـــ نَ پَـــ رو زمین داشت گریه میکرد گذاشتمش رو دلم آروم بگیره بعد بش میگم کاری داری باش مگه ؟ میگه پَـــ نَ پَـــــ صدا گریه اش تا تو اتاق من میومد اومدم بهت بگم گناه داره بغلش کن
(26-02-2014، 17:00)♥♥ آیدا ♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانیال میخوای بذارمت لیست سیاه یا میتمرگی؟ کدوم؟
به جون این سربازی که توآواتارمه اصلانترسیدمDodgy
I LOVE PRSEPOLISHeartHeartAND BARSELONAHeart
(26-02-2014، 16:59)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه ایرادی مـامـانی
اینکه اگع نوشته ها ی وبلاگت وسط صفحه بود بهتر بود الان سمت چپه و کوچولوئ هستش یه کوچولو خوندنشون سخته ولی قبلا به طور اتفاقی اونجارو دیده بودمBig Grin

(26-02-2014، 16:59)دانیال1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماخفه میخای شو.مائده به این سپاس نمیدم.Angry
باش نده به این
Heartilove youHeart
 سپاس شده توسط دانیال1999
(26-02-2014، 17:00)♥♥ آیدا ♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانیال میخوای بذارمت لیست سیاه یا میتمرگی؟ کدوم؟
نترس بزارش هیچ اتفـاقی نمیوفته Dodgy
(26-02-2014، 17:02)♥♥ آیدا ♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه وبلاگ دارم ببینی کفت میبره
یزار ادرسو ببینیمDodgy
Heartilove youHeart
 سپاس شده توسط دانیال1999

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان