امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

چه ســـکـــــــــــــــــوتی!!!!
آگهی
خدافظ "همه" *^____^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(24-02-2014، 21:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـاشـکـی داداشـمـو مـیـزدم|:

دوسـتـمـو زدم لـهـش کـردم|:

بـخـاطـر لـویی|: نـفـریـنـش کرد|:من مشکل روانـی دارم|:خیلی رو لویی حساسم|: 

اونـم مـوهـامـو قـیـچـی کرد|:

عزیزم چون تو سن بلوغ هستی بعد خوب میشی مث دختر عموم-__-
مـن دسـتـم خـیـلـی سـنـگـیـنـه|: صـد نـفـر بـم گـفـتـن|:

یـه بـار دوسـتـم گـفـت این رضـا عـجـب تیکه ایه|: چـنـان خـوابـوندم تو گوشش که کبود شد بدبخت

اگـه بـه اون زمـان برمی گشتم هیچوقت به خاطر اون مستر عن اون کارو نمیکردم

رضا؟ رضا کیع؟

اولـیـن دوسـتـم!
(24-02-2014، 21:57)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم قرصات رو مصرف کن. اونا برای خوردنن نه نگاه کردن ¡____¡

دیـگـه کـارم از قـرص گـذشـتـه!!!

آمـپـول میزنم|:
 سپاس شده توسط pink lady ، ★~Ѕдула~★ ، ERF@N
سلـــــوووووم^_^!!
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-02-2014، 22:07)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــوووووم^_^!!

ســـــلآم...خوبی آجی؟
(24-02-2014، 22:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم چون تو سن بلوغ هستی بعد خوب میشی مث دختر عموم-__-
مـن دسـتـم خـیـلـی سـنـگـیـنـه|: صـد نـفـر بـم گـفـتـن|:

یـه بـار دوسـتـم گـفـت این رضـا عـجـب تیکه ایه|: چـنـان خـوابـوندم تو گوشش که کبود شد بدبخت

اگـه بـه اون زمـان برمی گشتم هیچوقت به خاطر اون مستر عن اون کارو نمیکردم

رضا؟ رضا کیع؟

اولـیـن دوسـتـم!
(24-02-2014، 21:57)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم قرصات رو مصرف کن. اونا برای خوردنن نه نگاه کردن ¡____¡

دیـگـه کـارم از قـرص گـذشـتـه!!!

آمـپـول میزنم|:

من دیگه حرفی ندارم`__`
یه سال بگذره آروم تر میشی. اینو جدی گفتم
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-02-2014، 22:13)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه حرفی ندارم`__`
یه سال بگذره آروم تر میشی. اینو جدی گفتم

امـیـدوارم|:

واسـم دعـا کـن.__.
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
هـع |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 84
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام
.
.
.
خدافظ
گــفـتگـوے آزاد 【84】 84
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
پوففف |: !!

بچه ها کسی نی!؟ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 84

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان