امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(24-02-2014، 21:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم:ا
من کسی رو اینجا نمیشناسم-__-

سلام-__-

|: کوفت !!

بهش گفتم راستی -_- !!

گفت چرا گفتم دوست نداره و بدردش نمیخوری گفت میدونم که زیر سره توئه ایسان گفتم آرع

گفت خیلی بیشوریو همین -_-

چی ؟چی؟
هوممم
بهتر من اصن حوصلع بچع بازی ندارم-__-

رفتی خونشون بهش گفتی؟

اخع گناع دارع نمیدونمع والا باید به تو گوش کنم من-__-

اوهوم -_- دعوت بودیم خونشون |: اول چپ چپ نیگا میکردیم همدیگرو یهو اومد گفت از ستاره چه خبر که سر صحبت باز شد و گفم |:

بهتر بـاو -_-

والا {: !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 83
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(24-02-2014، 21:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-__-

بهش گفتم راستی -_- !!

گفت چرا گفتم دوست نداره و بدردش نمیخوری گفت میدونم که زیر سره توئه ایسان گفتم آرع

چی ؟چی؟
هوممم

رفتی خونشون بهش گفتی؟

اوهوم -_- دعوت بودیم خونشون |: اول چپ چپ نیگا میکردیم همدیگرو یهو اومد گفت از ستاره چه خبر که سر صحبت باز شد و گفم |:

بهتر بـاو -_-

او منو دوس دارعcry girl
وای خداع چع بود :ا
خوشم اومد چپ چپ هم دیگع رو میدیدن خخخخخBig GrinBig GrinBig Grin

او منو دوس دارع هومممم ولی نع ندارع -__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 83

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
زدمـش|: از لـبـش خـون اومـد|:عـیـنـکـش کـج شـد|: رو بینیش رد عـیـنـکـش افـتـاد زخـم شـد|:

عـذاب وجـدان گـرفـتـم|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(24-02-2014، 21:40)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-__-

بهش گفتم راستی -_- !!

چی ؟چی؟
هوممم

رفتی خونشون بهش گفتی؟

بهتر بـاو -_-

او منو دوس دارعcry girl
وای خداع چع بود :ا
خوشم اومد چپ چپ هم دیگع رو میدیدن خخخخخBig GrinBig GrinBig Grin

او منو دوس دارع هومممم ولی نع ندارع -__-
|: !! هومم فراموش میکنید همدیگه رو -_- !!

خخ کوفت {{: !!

-_- وللش دُخی {:!!

(24-02-2014، 21:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زدمـش|: از لـبـش خـون اومـد|:عـیـنـکـش کـج شـد|: رو بینیش رد عـیـنـکـش افـتـاد زخـم شـد|:

عـذاب وجـدان گـرفـتـم|:

خخخ داداشتو!؟ |:

پیش میاد پیش میاد -_-

منم زدمش بعد 5 دقیقه اون اومد پیشم !! {:

برا من خواهر زادس برا تو داداش ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 83
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
کـاشـکـی داداشـمـو مـیـزدم|:

دوسـتـمـو زدم لـهـش کـردم|:

بـخـاطـر لـویی|: نـفـریـنـش کرد|:من مشکل روانـی دارم|:خیلی رو لویی حساسم|: 

اونـم مـوهـامـو قـیـچـی کرد|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(24-02-2014، 21:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم چون تو سن بلوغ هستی بعد خوب میشی مث دختر عموم-__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 83

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★~Ѕдула~★
سلام...
 سپاس شده توسط pink lady
(24-02-2014، 21:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن دسـتـم خـیـلـی سـنـگـیـنـه|: صـد نـفـر بـم گـفـتـن|:

یـه بـار دوسـتـم گـفـت این رضـا عـجـب تیکه ایه|: چـنـان خـوابـوندم تو گوشش که کبود شد بدبخت

اگـه بـه اون زمـان برمی گشتم هیچوقت به خاطر اون مستر عن اون کارو نمیکردم
 سپاس شده توسط pink lady
(24-02-2014، 21:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 21:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن دسـتـم خـیـلـی سـنـگـیـنـه|: صـد نـفـر بـم گـفـتـن|:

یـه بـار دوسـتـم گـفـت این رضـا عـجـب تیکه ایه|: چـنـان خـوابـوندم تو گوشش که کبود شد بدبخت

اگـه بـه اون زمـان برمی گشتم هیچوقت به خاطر اون مستر عن اون کارو نمیکردم

رضا؟ رضا کیع؟
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【84】 83

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

دخترم قرصات رو مصرف کن. اونا برای خوردنن نه نگاه کردن ¡____¡
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان