امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

جآن نسخه جدید ! ؟
من کلید کرده بودم رو قدیم ! O_O
گــفـتگـوے آزاد 【84】 51
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(24-02-2014، 18:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 18:36)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان خانم چطوری

خـوبم تـو خـوبی؟! {:

یه چی بگم؟! ^_^

تو همه چیت خیلی خوبه هاا خو خیلی نایسه فقـد امضـات طـولـانیـه V: !!

-_- هیمممم
عکسه امضارو که نمیشه برداشت ... اما متنارو بردارم..؟
گــفـتگـوے آزاد 【84】 51
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-02-2014، 18:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جآن نسخه جدید ! ؟

kaffe2 خـرمگس !!

رُکـی گفت بهت بگـم خـاک تو سـرت -_- !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 51
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-02-2014، 18:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 18:40)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 18:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 18:36)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرال بلدی؟فکرنکنمBig Grin

بله-_-
جلو ییا پشت?
مردهاتوجه:لطفاپزندید.Dodgy

پز!?Sleepy
بله پز یه وقت فکرنکنی میگم تخم مرغ آب پز!Sleepy
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
.
ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﺣﮑﺎﯾﺘﯿﻪ ﮐﻪ ﺗﺎ ﻧﺮﻓﺘﯽ ﺗﻮی ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﻗﺸﻨﮓ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍری ولی تا پاتو میزاری تو اصلا مهلت نمیده کمربندتو باز کنی !
گــفـتگـوے آزاد 【84】 51
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-02-2014، 18:43)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 18:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 18:36)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان خانم چطوری

خـوبم تـو خـوبی؟! {:

یه چی بگم؟! ^_^

تو همه چیت خیلی خوبه هاا خو خیلی نایسه فقـد امضـات طـولـانیـه V: !!

-_- هیمممم
عکسه امضارو که نمیشه برداشت ... اما متنارو بردارم..؟

آرع {: !!
اه بچه ها امروز تولد فرید خدا بیامرزهBig Grin
یه فاتحه بخونید!
روحش شاد-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
.
پسرا به هم فوش میدن و واقعا منظوری ندارن
دخترا قربون صدقه هم میرن و اونا هم واقعا منظوری ندارن !
.
.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 51
(24-02-2014، 18:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 18:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جآن نسخه جدید ! ؟

kaffe2 خـرمگس !!

چون سیگآر کشیدم ! ؟
نگو امروز دوستآم منو به گ...... دادن !
دیگه نمیخوآم در این بآره بشنوم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 51
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-02-2014، 18:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه بچه ها امروز تولد فرید خدا بیامرزهBig Grin
یه فاتحه بخونید!
روحش شاد-_-

پوفففف -_- !!

بسم الله رحمان و الرحیم . . !! -_-

اونی که از مـا گذشت واسـه مـآ درگذشت !!

اینقدر پشت سرش واق واق نکنید !!

حالا که رفته دیگه ازش حرفی نزنید !! -_-

(24-02-2014، 18:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 18:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جآن نسخه جدید ! ؟

kaffe2 خـرمگس !!

چون سیگآر کشیدم ! ؟
نگو امروز دوستآم منو به گ...... دادن !
دیگه نمیخوآم در این بآره بشنوم ! Big Grin

|: !؟ سیگـار کشیدی؟!

نوش جـونت -_- !

نع بـاو بخـآطر آواتـارت گُف ! -_-

{: آفرین به دوستات که به گـا . . دادنت !! -_-

خیلی عنـی {:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، along boy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان