امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(21-02-2014، 13:50)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس میزارید بدتر حجمو بالاتر میبرید -ـــــــــ-

داشی یه نگا به امضات بنداز!! TongueTongue

خب : -ـــــــ-

میبینی ک کوچیکهـ
آگهی
(21-02-2014، 13:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:47)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:39)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا دیشب که حالت خوب بود!
نه دیشبم مریض بودمBig Grin
سرخال بودی با این حالSleepy
سه تا?
نامردیه!!!
باید پنج تا میزدBig Grin
مگه الان نیستم کچلBig GrinBig GrinBig Grin
Big GrinAngel
من مو دارم به مولا!
من مریض میشم عزا میگیرمBig Grin
تحمل داشته باشBig Grin
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 325
(21-02-2014، 13:51)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــــــی وای من....
همین الان خبر رسید مامانم خانواده ی بی افم رو واسه شام دعوت کرده....آخه مادر من این چه کاریه؟؟؟؟!!!!!!!!0_0

چه مامان باحالی داری
نمیگم دوستت دارم
نمیگم عاشقتم
می گم دیونتم اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخی دیونست...
(21-02-2014، 13:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس میزارید بدتر حجمو بالاتر میبرید -ـــــــــ-

موافقم

برای حل این مشکل یه راه کار دارم

محمد سینا رو اخراج کنSleepy
اهورا باهات قهرمSleepyUndecided
بچه ها سرعت چرا پایینه؟؟؟
نمیگم دوستت دارم
نمیگم عاشقتم
می گم دیونتم اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخی دیونست...
سلامHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY
گــفـتگـوے آزاد 【82】 325

گــفـتگـوے آزاد 【82】 325

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Navisa. ، melisajon ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(21-02-2014، 13:52)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【82】 325
خخخخخخ
هههههههههههههههههههههBig Grin
 سپاس شده توسط along boy
ســــــــــــــــلـــآم ^.^
|:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Navisa.
(21-02-2014، 13:53)melisajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:51)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــــــی وای من....
همین الان خبر رسید مامانم خانواده ی بی افم رو واسه شام دعوت کرده....آخه مادر من این چه کاریه؟؟؟؟!!!!!!!!0_0

چه مامان باحالی داری

خخخخخخخخخ.....اگه خبر داشت که عمرا همچین کاری میکردBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 291 مهمان