امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

سلام.....خوبین؟
نمیگم دوستت دارم
نمیگم عاشقتم
می گم دیونتم اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخی دیونست...
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Navisa.
آگهی
(21-02-2014، 13:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:20)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی >.<
روژی بد >.<
خر جونمSad
چی شدع؟*_*

فک کنم دیوونه شدم*_*
شایدم عاشق شدم*_*
نه نشدم*_*
اه*_*
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Navisa.
(21-02-2014، 13:27)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:22)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:21)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

سلام / آواتارش چقدر نازه این TongueTongue

اهمDodgy
سلام ماعده!Big Grin
سلام اهورا خوبیBig Grin

خوبم!
تو چطوری?!
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(21-02-2014، 13:22)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:21)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

سلام / آواتارش چقدر نازه این TongueTongue
ههه سلام Big GrinTongue
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 317
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ★~Ѕдула~★
(21-02-2014، 13:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:24)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:14)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قد غریبه:ngh:

سلام آجی.......خوبی؟؟؟؟؟؟؟
مرسی ت خوبیع؟=)

تو خوب باشی ما هم خوبیم.....Heart
=)

^__^
اسمت چیه آجی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Navisa.
(21-02-2014، 13:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:20)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:14)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 13:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قد غریبه:ngh:

منم غریبمSad
سحری^__-

چه عجب ما رو به یاد اوردی =)
من همیشه تو را به یاد داشتم-__-
پس چرا گفتی همه اینجا غریبن -___________-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
برو 159 برو دیه اذیت نکن
گــفـتگـوے آزاد 【82】 317
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
slm -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 317
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ★~Ѕдула~★ ، Navisa.
سلام
های Heartسیلوم
عشقی هاHeart
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، xx_sina_xx ، Navisa. ، ★~Ѕдула~★
میگما با تاپیک صحبت کنین جواب میده درست میشه آفرین تاپ خوب
گــفـتگـوے آزاد 【82】 317
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، ★~Ѕдула~★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 196 مهمان