امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

Star 
(21-02-2014، 12:08)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying
(21-02-2014، 12:07)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 12:05)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تانیا جون خوبی آجی؟؟؟؟؟؟؟

سلام ساینا خوبی؟

نهcrying
المپیادمو گند زدمcrying

مگه نخوندی؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
آگهی
(21-02-2014، 12:05)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 12:02)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 12:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:58)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:56)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کن×.×
دهنشو نمیبنده×.×

خوفه يكي منودرك ميكنه حدعقلSad
تو مگه کلاغ نیوز نیسی؟؟

نه باووووووو
Undecided

چرا من قاطی کردم؟؟:|

نمدونم
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(21-02-2014، 12:09)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا جان لطفا دهنتو ببند:|
هرکی ندونه من که میدونم چ غلطی کردی:|
احمدم بی دلیل بات مشکل ندارع:|

احمد رضا خان بیا اینجا بگو چی شده. مشکلت بامن چیه؟ مرد نیستی اگه نیای
(21-02-2014، 12:08)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این واسه چندتا از دخترا ست : هــــــــــــــــه باشه مـــــــــــــــــــــــا لاشــــــــــــــــي...اما يادت نره ما همونيــــــــــــــــــــــــــــــــــم که آرزوت بود باهاش باشي ... ولي دستت نرسيد بهش حالا واس مـــــــــــــــــــــــــا زدي تو حـــــــــــــــــــــواشــــــــــي بـــــــــــــــــــــــــــدوووووووووو عمو قاطي اوسکولــــــــــــــــــاشي

اينجا ازاين دخترامانداريم داشي
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط along boy
(21-02-2014، 12:08)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این واسه چندتا از دخترا ست : هــــــــــــــــه باشه مـــــــــــــــــــــــا لاشــــــــــــــــي...اما يادت نره ما همونيــــــــــــــــــــــــــــــــــم که آرزوت بود باهاش باشي ... ولي دستت نرسيد بهش حالا واس مـــــــــــــــــــــــــا زدي تو حـــــــــــــــــــــواشــــــــــي بـــــــــــــــــــــــــــدوووووووووو عمو قاطي اوسکولــــــــــــــــــاشي

کیع؟؟:|
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، خانومي ، along boy
(21-02-2014، 12:09)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 12:08)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying
(21-02-2014، 12:07)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 12:05)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ساینا خوبی؟

نهcrying
المپیادمو گند زدمcrying

مگه نخوندی؟

خوندم.......اصن یه دونه از اون سوالایی که زدم توش نبود.....لامصب خیلی سخت بود....crying

کی گفتگوی جدید میزنن؟؟؟؟؟؟؟
این بازم خرابه.......کلا هنگه....
مرسی اجی بدک نیسم تو خوبیع؟؟!Shy
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(21-02-2014، 12:11)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 12:09)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
ب کارت ادامه بده:|
کاریت ندارم:|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-02-2014، 12:11)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من یبآر گفتم صآبر خودش منو محروم کرد ! خب ! ×_× ( یعنی بآ آدم فضول من کآری ندارم ! )
تو خودت میدونی چکآرآی کردی پس نمیخوآد من بگم !
گــفـتگـوے آزاد 【82】 301
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، خانومي
Star 
(21-02-2014، 12:11)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 12:09)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying

سلام ساینا خوبی؟

نهcrying
المپیادمو گند زدمcrying

مگه نخوندی؟

خوندم.......اصن یه دونه از اون سوالایی که زدم توش نبود.....لامصب خیلی سخت بود....crying

سوالا تستی بود؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 164 مهمان