امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

سینا چیکار کردی تو
گــفـتگـوے آزاد 【82】 299
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، farhad74
آگهی
(21-02-2014، 11:56)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی داش سینا همه رفتن که ینی برم با بچه ها فوتبال بزنم

مرسی داشی. جمعه ها همیشه همینطوریه. مخصوصا غروباش UndecidedUndecided
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، farhad74
(21-02-2014، 11:58)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:56)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:50)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي به سينا بگه

دهنشوببندX______X

ولش کن×.×
دهنشو نمیبنده×.×

خوفه يكي منودرك ميكنه حدعقلSad
تو مگه کلاغ نیوز نیسی؟؟
 سپاس شده توسط farhad74 ، خانومي
پسرااااا بیان بخونن..... عادت دخترااا(+۱۸)Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=88870&page=3
بهتون پیشنهاد میکنم :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=89483
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-02-2014، 11:57)نازنین* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:51)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:47)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو خـــدا قسمت میدم ... من تو کامپیوترم 1000 تا اواتار خوشگل و جذاب و 3×3 (6) دارم

عسـل دو تا لینـک دادم بری نظر بدی ... Dodgy مثلـا زنمی ؟ Sleepy

تو 1000 تا داری من 5 گیگ عکس دارم TongueTongueTongue

پس نتیـجه میـگیـریم یه تخـتت کــمه ...

به جهنندم ...

بـآی تا اخره هفـته ی دیـگر ... SleepySmile

من تو 1 هفته 20 بار آواتار عوض میکنم داش. ولی چشای این پسره دختر کشه افتضاح TongueTongue

سلام به همه سینا چشم ندیدی اینومیگی دختر کش

نديده كه هيچي چشم ندارهBig Grin
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(21-02-2014، 11:58)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی.........خوبین؟؟؟؟؟؟
سلامعWink
 سپاس شده توسط farhad74 ، ★~Ѕдула~★
(21-02-2014، 12:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:58)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:56)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 11:50)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي به سينا بگه

دهنشوببندX______X

ولش کن×.×
دهنشو نمیبنده×.×

خوفه يكي منودرك ميكنه حدعقلSad
تو مگه کلاغ نیوز نیسی؟؟

نه باووووووو
Undecided
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
Star 
(21-02-2014، 11:58)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا چیکار کردی تو

نمیدونم بخدا. اینا با من مشکل دارن کلا، مخصوصا اون احمد رضا. احمد رضا نمیدونه من دوبرابر پیراهن بیشتر ازش پاره کردم. مشکلی نی. آدم که حسود باشه همینه. از قدیم گفتن حسود هرگز نیاسود
احمت برادر ب ماهم سپاس بده:\
Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
کی دختر کشه؟
گــفـتگـوے آزاد 【82】 299
 سپاس شده توسط xx_sina_xx

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 188 مهمان