امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

سسلامHeart

سپاس شده توسط Adl!g+
آگهی
نسخه ی عزیز برو جلو عزیزم تو پسر خوبی هستی برو جلو برو
افرین تو حرف منمو گوش میدی

(21-02-2014، 10:04)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 10:02)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی مهشید
محمد برو تو وبش شاید جوابتو بدع
آرمیـــناع؟

ارع...
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
ببینید بکس!
واس اینکه ارسالای جدیدو ببنید رو ارسال یه نفرپاسخو بزنید بعد بیاید پایین ارسالای جدیدو میبینید!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(21-02-2014، 10:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید بکس!
واس اینکه ارسالای جدیدو ببنید رو ارسال یه نفرپاسخو بزنید بعد بیاید پایین ارسالای جدیدو میبینید!

اه تو هم این کارو میکنی^_^
(21-02-2014، 10:03)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:59)M0µαmmαd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:57)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش مُحمٌد :84:
خوبیع؟

سلام مهشید
نه اصلا
تو چطوری؟
چــــراع؟
چــــی شُده؟
من بــدنیستم!

با آرمینا بهم زدم

(21-02-2014، 10:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یع جا دیگه هم میدیدمش ولی دیگه اون جا هم نمیاد
هووف
محمد میشه شمارشو تو پ خ بهم بدی؟

باید ازش اجازه بگیرم
گــفـتگـوے آزاد 【82】 289
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
محمد اون اجازه میدم من خودم گوشی ندارم فقط اگه بخوام باید با شماره ی خونه بهش زنگ بزنم فقط یع بار می خوام باهاش حرف بزنم
 سپاس شده توسط M0µαmmαd
(21-02-2014، 10:12)M0µαmmαd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 10:03)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:59)M0µαmmαd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:57)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش مُحمٌد :84:
خوبیع؟

سلام مهشید
نه اصلا
تو چطوری؟
چــــراع؟
چــــی شُده؟
من بــدنیستم!

با آرمینا بهم زدم

خوب مگهــ خیلی وخت نیست با ارمینابهم زدی؟

چاره ی دیگه ای نیست نیایش!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(21-02-2014، 10:14)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد اون اجازه میدم من خودم گوشی ندارم فقط اگه بخوام باید با شماره ی خونه بهش زنگ بزنم فقط یع بار می خوام باهاش حرف بزنم

ببخشید از دادن شماره ی دختر مردم معذوریم
گــفـتگـوے آزاد 【82】 289
باشع بهش بگو اجازه دادا بهم شمارشو بده باشع؟

وواییییییییی خسته شدم
(21-02-2014، 10:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید بکس!

می خوای این امضاتو با فتوشاپ نوشتشو قشنگ تر بچسبونم به دیوار جوری بشه که انگار با اسپری روی دیوار حک شده چون اینجوری انگار روی هوا نوشته معلقه. میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گــفـتگـوے آزاد 【82】 289

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان