امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

تـســـــــــت !
گــفـتگـوے آزاد 【82】 286
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(21-02-2014، 9:29)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:23)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم ! ^_^

آن چنان هم در رو پشت سرم می بندم که همتون رو باد از گفتگو ببره ! (:
نرررررررررررررررو من بی تو نمیتونم نــــــــــــــــــــــــــــرو

کریستین نررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررو من بی تو میمیرمBig Grin

خل و چل !
Goodbye Flashkhor...
نسخه جدید بزنید اعصابم خورد شد باوAngry
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 286
خدافس بچه ها جدی باید برم {:

دوستون دارم ^_^ |:

بدرود ؛خدافس |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 286
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-02-2014، 9:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستون دارم ^_^ |:

بدرود ؛خدافس |:

خدآفض ! -____- منم خدافظ ! -___-
گــفـتگـوے آزاد 【82】 286
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
رفتمااا |:

کسی کارم نداره!؟ :|

چقدر شما بی فرهنگین چقدر T_T پوفف
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-02-2014، 9:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـســـــــــت !

متنفرم من از این کلمه - آخه کدوم خریه کی این رو انداخته تو دهن همه ! >_<

شعر رو حال کردید ! ^_^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-02-2014، 9:33)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:29)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:23)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم ! ^_^

آن چنان هم در رو پشت سرم می بندم که همتون رو باد از گفتگو ببره ! (:
نرررررررررررررررو من بی تو نمیتونم نــــــــــــــــــــــــــــرو

کریستین نررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررو من بی تو میمیرمBig Grin

خل و چل !
نه این عشقه Big GrinBig GrinBig Grin
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 286
(21-02-2014، 9:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتمااا |:

کسی کارم نداره!؟ :|

چقدر شما بی فرهنگین چقدر T_T پوفف

بای ! ^_^
Goodbye Flashkhor...
(21-02-2014، 9:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستون دارم ^_^ |:

بدرود ؛خدافس |:

خدآفض ! -____- منم خدافظ ! -___-

{: خدافس احمد با شخصیت {:

امر آقا شما خیلی بی ادبید و پروو و بی فرهنگ T_T

از احمد یاد بگیرین {:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، 30Ḱᗩᔕ ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان